Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vánoce s Choreou Bohemicou

Termín: 14.12.2012 16.12.2012
Vstupné:

290 Kč, děti do 16 let: 130 Kč

14pro - 16pro celý den

Žánr: ostatní akcepoezie


Ve vzácné syntéze tradiční hudby, zpěvu, tance lidového divadla a výtvarného cítění jakoby vdechla Chorea Bohemica život naivním figurkám českých betlémů, malůvkám na skle, rytinám starých nebeklíčů i světské radosti ze života. V českém vánočním repertoáru, jak jej prezentuje tento soubor, koluje nepřetržitá sounáležitost umělé a lidové hudby, vane z něj kouzlo barokních kancionálů, kantorských pastorel i pastýřského vytrubování. Všechno jakoby se slévalo do jediného tvaru pravého, nefalšovaného světa poezie.

Ve vzácné syntéze tradiční hudby, zpěvu, tance lidového divadla a výtvarného cítění jakoby vdechla Chorea Bohemica život naivním figurkám českých betlémů, malůvkám na skle, rytinám starých nebeklíčů i světské radosti ze života. V českém vánočním repertoáru, jak jej prezentuje tento soubor, koluje nepřetržitá sounáležitost umělé a lidové hudby, vane z něj kouzlo barokních kancionálů, kantorských pastorel i pastýřského vytrubování. Všechno jakoby se slévalo do jediného tvaru pravého, nefalšovaného světa poezie.Chorea Bohemica tak tlumočí soudobými výrazovými prostředky nepomíjivý půvab vánoc současnému divákovi.

Všem divákům: nezapomeňte si sebou vzít zvonečky!

Sedadla jsou číslovaná.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

290 Kč, děti do 16 let: 130 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoce s Choreou...

The Golden Wheel HotelPraha (193 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (931 metrů)

ValentinskaPraha (1 302 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (45 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (77 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (1 200 m)