Přejít na stránky Ticketpro.cz

Columbo vražda na recept

Adresa:

PRAHA 2, Římská 45

Termín: 10.2.2014

10únor čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


W. Link, R. Levinson - COLOMBO - Vražda na recept

Režie: R. Štolpa, M. Novotný

Autor: W. Link, R. Levinson

Hrají: Josef Laufer jako poručík Columbo

J. Dulava, K. Macháčková, P. Doležalová/E. Kodešová, D. Morávková/H. Sršňová, M. Maděrič/ T. Turek, J. Sedláčková/M. Nohýnková, Broadway Girls

„LOS ANGELES – Když dorazí v rozpadajícím se kabrioletu na místo činu, nikoho ani nenapadne, že by tenhle roztržitý chlapík v pomačkaném baloňáku a ošuntělých polobotkách mohl tu vraždu vyřešit. Je mu fuk, kdo proti němu stojí zda senátor, nebo místní pobuda. Vždy, když odchází od hlavního podezřelého, podrbe se za uchem, pak se otočí a řekne: „Jó, promiňte, ještě jedna maličkost …“ Nikdy nenosí zbraň, pořád kouří doutníky a stále mluví o své ženě, ale nikdy ji neukáže. A nakonec každý případ vyřeší. Na ten první se teď můžeme společně podívat …“

Dr. Roy Flemming, oslnivý New Yorský psychiatr, už nemůže dál vydržet v manželství se svojí neurotickou, panovačnou ženou Klárou. S pomocí své milenky Susan vymyslí vynalézavý vražedný plán, založený na jejich neobvyklé a riskantní záměně, jež má ovšem zajistit dokonalé alibi. Realizace je velmi úspěšná, ale policista, vyšetřující tento případ, poručík Columbo, je velmi nedůvěřivý a podezíravý.

Bude to těžký soupeř. Ačkoli vypadá, že neumí do pěti počítat, že je zapomnětlivý a téměř nešikovný břídil, je to vlastně chytrý profesionál s hlubokými znalostmi lidských povah. On a Flemming si spolu hrají jako kočka s myší v inteligenčním souboji, ve kterém psychiatr musí improvizovat s nejvyšší rychlostí a obratností, aby stačil sekundovat Columbově lstivé taktice.

Ten pronásleduje doktora svými nepříjemnými otázkami, otravuje ho neustálými návštěvami v jeho ordinaci, a dokonce neváhá, se zdánlivou nevinností, tvrdit, že by byl rád přijat jako řádný pacient. Flemming je nakonec donucen k použití politického vlivu, aby jej odstranil z vyšetřování případu, ale ani to houževnatého policistu nezastaví. Columbo si uvědomí, že nejslabším článkem ve Flemmingově obraně je jeho milenka; podrobí dívku krutému výslechu a použije ji jako past na doktora v překvapivém rozuzlení.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - PRAHA 2 Akce v MČ PRAHA 2

Podobné akce

23duben úterý 19:00

Lháři

, Plzeňská 76 Divadlo

23duben úterý 19:00

23duben úterý 19:00

23duben úterý 19:00

Vzkříšení

, Anenské náměstí 5 Divadlo

Ubytování v okolí akce Columbo vražda na recept

Royal Court ApartmentsPraha (649 metrů)

Royal Court HotelPraha (911 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 018 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 009 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 247 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 536 m)