Přejít na stránky Ticketpro.cz

Lidoskop

Adresa:

Praha 1, Náměstí Republiky 4

Termín: 18.10.2012

18říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohradramamuzikál


JEDINEČNÁ AKROBATICKÁ SHOW - NEJORIGINÁLNĚJŠÍ MULTIŽÁNROVÉ PŘEDSTAVENÍ SOUČASNOSTI

V divadle Palace vzniklo originální představení, kde ta nejlepší akrobatická a taneční čísla současných špičkových českých i zahraničních umělců vyprávějí příběhy divákovi nejbližší. Jsou to totiž příběhy, které zhmotňují právě jeho vlastní touhy a sny. Jak je tohle možné? Jednoduše. Průvodce večerem, moderátor Tomáš Matonoha má totiž lidoskop, s jehož pomocí dokáže přesně odhadnout touhy a tajné představy vybraných diváků. Pokud potom takový divák chce (ano, v Lidoskopu rozhodně nebude nikdo nikoho k ničemu nutit), může se podívat na svůj nejtajnější sen společně s ostatními diváky. A díky těm nejlepším akrobatům a tanečníkům to bude podívaná, o které se mu nesnilo…tedy vlastně snilo…

Lidoskop přichystal inscenační tým, který v podobném složení spolupracoval na muzikálu Quasimodo. Režie se ujme Martin Kukučka z režijního dua SKUTR, scénář připravil Petr Kolečko, o choreografii se stejně jako u Quasimoda postará Jana Burkiewiczová, hudbu složil Petr Kaláb s Michalem Nejtkem a autorem scénografie je Jan Polívka, který u Quasimoda vytvořil light design. Oproti Quasimodovi je jediným „nováčkem“ týmu kostýmní výtvarnice Simona Rybáková. Klíčovou osobností Lidoskopu je však duchovní otec celého projektu Petr Horníček z akrobatického dua Dae men, který vznik Lidoskopu inicioval a připravil také dramaturgii akrobatických tanečních čísel.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lidoskop

Tyn Yard ResidencePraha (347 metrů)

The Emblem HotelPraha (742 metrů)

ValentinskaPraha (864 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (67 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (571 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (931 m)