Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zeds Dead

Adresa:

Praha 2, Škrétova 1

Termín: 4.10.2012
Vstupné:

280 Kč

4říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopelektro


Konečně – kanadští elektroničtí ďáblové ZEDS DEAD se přijedou úplně poprvé v historii představit do Prahy, kde vystoupí 4. října v Yes Clubu!

Kanadská elektronická palba ZEDS DEAD se přijede představit v říjnu do Prahy!

Konečně – kanadští elektroničtí ďáblové ZEDS DEAD se přijedou úplně poprvé v historii představit do Prahy, kde vystoupí 4. října v Yes Clubu!

Tato kanadská formace vznikla v roce 2009 a stala se takřka přes noc známá všem elektro- a dubstep příznivcům, hned po vydání singlu „Rudeboy“ feat. Omar LinX. Všechny projekty a mixy kapely neustále získávají nové a nové fanoušky, miliony shlédnutí na kanálu YouTube, vévodí všemožným hitparádám. Kapela ZEDS DEAD je známá také tím, že své singly a mixy vydává často na vlastní pěst a poskytuje je fanouškům zcela zdarma. „ZD“ také spolupracují s polobohem elektronické hudby, Stevem Aokim, v jehož vydavatelství DIM MAK občas vydají nějakou desku (např. Ruckus the Jam). Jméno kapely samozřejmě také naráží na oblíbenou hlášku z kultovního filmu Pulp Fiction, „Zed’s dead, baby, Zed’s dead,” kterou pronáší Bruce Willis.

Kapela je v podstatě od svého vzniku neustále na turné: zastávka v Praze je součástí tzv. „The Living Dead Tour,“ (turné žijících mrtvol) což by mohl být odkaz na jejich neustálé cestování a hraní bez odpočinku. Toto turné má přes 70 koncertů během 84 dní, na nějž pravděpodobně velmi brzy naváže další deska a hned turné.

„Jsme nadšení, že do Prahy přivezeme Zeds Dead! Ve světě dubstepu a elektronické hudby jsou opravdu velkým jménem, a jsme si jistí, že Praze předvedou unikátní show!“ řekl jeden z promotérů akce.

# # #

Oficiální webové stránky interpreta: https://www.facebook.com/whoszed

Facebook event link: https://www.facebook.com/events/438284526210364/

Homepage klubu: http://www.yesclub.cz/

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

280 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

16duben úterý 19:00

16duben úterý 19:00

Na tahu

, Na Rejdišti 1 Koncert

16duben úterý 19:30

16duben úterý 19:30

Ubytování v okolí akce Zeds Dead

Royal Court ApartmentsPraha (371 metrů)

Royal Court HotelPraha (747 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (1 002 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 141 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 045 m)