Přejít na stránky Ticketpro.cz

HC Energie Karlovy Vary (domácí utkání)

Adresa:

Praha 7, Na Poříčí 26

Termín: 21.12.2012 6.1.2013

21pro - 6led celý den

Žánr: sporthokejsoutěž


Nejznámějšími hráči současného týmu jsou brankář Lukáš Mensator a útočníci Lukáš Pech, Petr Kumstát, Václav Skuhravý a Jan Košťál.

HC Energie Karlovy Vary by založen v roce 1932 jako Slavia K. Vary a v letošní hokejové sezoně tak oslaví 80. výročí od svého založení. V létech 1951 – 1956 hrál nejvyšší soutěž tehdejšího Československa. Po sestupu klub dlouho působil ve druhé nejvyšší soutěži, ale nejhorší roky zažil v osmdesátých letech minulého století, kdy se propadl až do krajského přeboru. Obrat nastal začátkem 90.let, kdy nejprve postoupil od II. ligy, poté do I. ligy a v roce 1997 I. ligu vyhrál, ovšem v baráži o extraligu podlehl Opavě 3:4 na zápasy. V červnu 1997 dostal klub nabídku odkoupit extraligu od Olomouce a tuto nabídku přijal. V roce 2008 se Energie poprvé probojovala do finále extraligy, když ve finále prohrála se Slavií Praha v rozhodujícím sedmém utkání. O rok později se oba kluby potkaly ve finále extraligy znovu a po vítězství 4:2 se Energie radovala z prvního mistrovského titulu. V roce 2009 se karlovarští hokejisté přestěhovali ze starého zimního stadionu do moderní KV Areny.

Nejznámějšími hráči současného týmu jsou brankář Lukáš Mensator a útočníci Lukáš Pech, Petr Kumstát, Václav Skuhravý a Jan Košťál.
Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce HC Energie Karlovy Vary...

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)