Přejít na stránky Ticketpro.cz

Ferry Corsten

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 8.12.2012
Vstupné:

490 Kč, VIP: 1.990 Kč

8prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopelektro


Holandský král elektronické hudby, fenomenální DJ a producent, se opět vrací do Prahy, aby vám předvedl své mistrné umění. Tentokrát navštíví se svou show Full On Ferry, v sobotu 8. prosince klub SasaZu .

FERRY CORSTEN PŘINÁŠÍ VLASTNÍ SHOW “ FULL ON“ 8. PROSINCE 2012 DO SASAZU!

Holandský král elektronické hudby, fenomenální DJ a producent, se opět vrací do Prahy, aby vám předvedl své mistrné umění. Tentokrát navštíví se svou show Full On Ferry, v sobotu 8. prosince klub SasaZu . Ferry Corsten poprvé představil svou vlastní show Full On Ferry, v říjnu 2007. Koncept Full On Ferry, kam si Ferry Corsten vybírá i další DJs pro unikátní back 2 back sety, doplní 8. prosince DJs Sied van Riel a Solarstone, kteří zahrají v exkluzivním back 2 back setu v SaSaZu. Českou taneční scénu zastoupí Michal Poliak.

Ferry Corsten byl jmenován nejlepším producentem roku na Ericsson Music Awards a nejlepším trancovým DJem na Ibiza DJ Awards. V současné době se drží na osmnáctém místě žebříčku Top 100 DJ Pool, časopisu DJ Mag. V roce 2010 Ferry představil nezapomenutelnou kompilaci „Once Upon A Night“, kde uplatnil své zkušenosti a poznání jiných hudebních stylů během svého cestování po celém světě. Bylo to vůbec poprvé, kdy po několika letech začal Ferry pracovat na kompilaci.

Jako DJ své fanoušky nikdy nezklame, a proto jich přibývá stále víc a víc. Na www.ferycorsten.com si můžete stáhnout například jeho oficiální Blackberry, Android, iPhone a iPad aplikace. Je také spolutvůrcem Pulse Game a Cue (iPhone / iPad DJ Mixer).

Jeho pravidelnou interaktivní radiovou show Corsten´s Countdown si v České republice můžete poslechnout na oficiálních youtube stránkách.

www.ferrycorsten.com
www.myspace.com/ferrycorsten
www.youtube.com/ferrycorstenofficial
www.facebook.com/FerryCorsten
www.twitter.com/ferrycorsten

Ti nejnáročnější si mohou také zakoupit VIP vstupenky za 1990 Kč, které umožňují vstup do VIP galerií SaSaZu s neomezenou konzumací a šatnou zdarma.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

490 Kč, VIP: 1.990 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ferry Corsten

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)