Přejít na stránky Ticketpro.cz

Grave Digger (GER)

Adresa:

PRAHA 3, Koněvova 13

Termín: 3.2.2013

3únor čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypopmetal


Legendární GRAVE DIGGER podnítí velký střet bohů v únoru PRAZE! Speciální hosté: Majesty (Ger), Wizard (Ger), Gun Barrel (Ger)

Je to již neuvěřitelných 30 let, co pódia celého světa okupuje nezaměnitelná hudební ikona a žijící legenda metalu, kapela GRAVE DIGGER. Zapátrejme v paměti, kdo z nás na jejich tvorbě nevyrostl a kdo z nás nezná alespoň pár klasických riffů a la Grave Digger? Kdo z nás nemá vrytý v paměti minimálně jeden obal desky, jako např. kostlivec ve skotském kiltu a s dudami na bitevním poli na popředí chmurných Highlands, ano quot;Tunes of War quot; (1996)...Grave Digger jsou bezpochyby jednou z nejvýznamnějších metalových kapel vůbec.

Po metalové bouři, kterou GD přinesli v roce 2010 s deskou quot;Ballads of a Hangman quot;, krátké pauze a odchodu obou kytaristů se Grave Digger slavně na bitevní pole metalu vrátili s novým, čerstvým kytaristou Axelem Rittem a novým, svěžím materiálem nazvaným quot;The Clans Will Rise Again quot;, který loni představili také u nás, ve Zlíně

Klasický, přímý a upřímný heavy-metal, to jsou GRAVE DIGGER na svém novém, již šestnáctém studiovém albu, které právě vyšlo a jmenuje se quot;Clash Of The Gods quot;. Jako obvykle, je hlavní hvězdou celé show nezaměnitelný frontman Chris Boltendahl. Tvrdý metalový bručoun, se skřípavým hlasem dodává perfektní, mistrovsky zlověstný zvuk i texty (a nádherně propůjčuje svůj zastrašující německý přízvuk k jazykovým vtípkům). GRAVE DIGGER nabízí vždy melodicky zpracované hrůzy, pohledy do historie, literatury či mytologie. V tomto směru jsou naprosto dokonalí. Temnota a děs starých zašlých časů se snoubí s klasickou temnou romantikou, jako od Poea, nebo bratří Grimmů. Tentokrát se připravte na strašidelné povídání zasazené do řecké mytologie. Posaďte se a poslouchejte dobře, mistr Boltendahl bude přednášet.

Němečtí metaloví veteráni jsou zpět a v žádném případě neztratili říz, vtip ani koule!

Střet Bohů nastane v temném období chladného 3. února, léta páně 2013 v srdci Evropy, v PRAZE, Klubu Matrix.

German Metal Attack doplní speciální hosté, německé metalové bandy MAJESTY, WIZARD a GUN BARREL!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - PRAHA 3 Akce v MČ PRAHA 3

Podobné akce

28březen čtvrtek 22:00

29březen pátek 18:30

29březen pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Grave Digger (GER)

Sportovní centrum OlšankaPraha (568 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (767 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (771 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 924 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (772 m)