Přejít na stránky Ticketpro.cz

Gotthard (SWI) - ZMĚNA TERMÍNU

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 19.11.2012

19listopad čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestival


Znovuzrození legendárních hard-rockérů GOTTHARD oslavíme také na podzim v PRAZE! Speciálním hostem koncertu legendárních GOTTHARD v Praze bude DANIEL KROB!

Právě potvrzeno! Speciálním hostem koncertu legendárních GOTTHARD v Praze bude DANIEL KROB!

Švýcarská hard-rocková legenda GOTTHARD je zpět! Dokázala to bezchybně na letošním Masters Of Rock festivalu ve Vizovicích! Celosvětový comeback těchto hard-rockových miláčků se opravdu vydařil! Z GOTTHARD opět sálá ta stará dobrá hard-rocková pohoda, kterou tolik milujeme a v dnešním, stresem naplněném světě, tolik potřebujeme! Jejich dlouhé světové turné quot;Firebirth Tour 2012 quot; k nové desce quot;Firebirth quot; již začalo a GOTTHARD se v rámci něj do ČR vrátí ještě jednou! V pondělí 19. 11. do PRAHY, MeetFactory. Speciálním hostem koncertu byl právě potvrzen DANIEL KROB a jeho kapela. Tato kytarová hvězda 80´a 90´let (tehdy kapely FERAT, ARAKAIN nebo KREYSON) se vydala na úspěšnou sólovou dráhu a letos vydala desku quot;Daniel Krob quot;. Těšte se na průřez jeho tvorby od baladických vyhrávek až po zvučná kytarová sóla! Bude to poetický večer!

O tom, že švýcarská hard-rocková legenda GOTTHARD letos prožila své úspěšné znovuzrození, již není pochyb! Nový zpěvák kapely, Nic Meader zvládá svoji roli víc než skvěle a nová deska kapely quot;Firebirth quot; trhá žebříčkové rekordy. Kapela se po svém úspěšném koncertním comebacku na Masters Of Rock 2012 vrací do ČR ještě jednou!

Před rokem ještě neuvěřitelné se nyní stává realitou. Švýcarská hard-rocková legenda GOTTHARD je po tragické smrti Steve Lee zpět s novým zpěvákem! Smrt Steva Lee zasáhla celý svět, ale zbylí členové kapely GOTTHARD po čase našli ten nejlepší lék na bolest způsobenou touto nečekanou ztrátou. Vzchopit se a pokračovat v úspěšném tažení hudebním světem dál! Konkurzu na nového zpěváka se zúčastnilo na 500 zpěváků z celého světa a tím nejlepším se stal domácí, Švýcar Nic Meader. Jeho příchod do kapely byl, jakoby zapadl poslední chybějící kousek do puzzle kapely GOTTHARD. Nic a zbytek kapely si naprosto sedli jak hudebně, tak osobně a z tohoto láskyplného spojení vzniklo nové hudební dítko, nazvané quot;Firebirth quot;, jako znak znovuzrození fenoménu kapely.

Nová deska GOTTHARD se ihned vyhoupla na 1. příčky švýcarských hitparád a jinde ve světě se dostala do první desítky. GOTTHARD jsou nadšení úspěchem, protože se jim podařilo navázat tam, kde byla jejich cesta ranou osudu násilně přerušena. Co dodat? Celosvětový comeback hard-rockových miláčků GOTTHARD na Masters Of Rock 2012 byl jedním slovem dokonalý a druhým slovem téměř dechberoucí, i když se dýchalo vlastně opravdu hodně dobře, protože z GOTTHARD opět sálá ta stará dobrá hard-rocková pohoda, kterou tolik milujeme a v dnešním, stresem naplněném světě, tolik potřebujeme!

Dlouhé světové turné quot;Firebirth Tour 2012 quot; čítající aktuálně na 57 koncertů po celém světě již začalo a kapela se po úspěšném vystoupení na Masters Of Rock do České Republiky vrátí ještě jednou - 19. 11. do PRAHY, MeetFactory.

POZOR! Původně plánovaný termín byl neděle 18. 11. PRAHA, MeetFactory, nyní se termín posouvá o jeden den! GOTTHARD tedy zahrají v PRAZE, MeetFactory v pondělí 19. 11.!!! Přepište si v diářích, dejte vědět známým a těšte se na tu starou dobrou hard-rockovou pohodu, kterou GOTTHARD dokážou svou příjemnou muzikou vytvořit. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti!

Vstupenky na koncert jsou k dostání ve všech obvyklých předprodejích, objednávejte také zde.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gotthard (SWI) - ZMĚNA...

VIPliving HouseboatPraha (1 038 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 780 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 778 m)