Přejít na stránky Ticketpro.cz

Příliš drahá Mathilda

Adresa:

Praha 4, Branická 411/63

Termín: 15.10.2012
Vstupné:

353 Kč

15říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadlo


Israel Horovitz - TŘI LIDÉ, DVA SVĚTY, JEDEN BYT.

Mathilda, šaramantní francouzská dáma, a její dcera Chloé, odměřená učitelka jazyků, žijí léta v nádherném pařížském bytě s výhledem na Lucemburskou zahradu. Jejich poklidný život plný četby a studia se nenávratně změní v okamžiku, kdy do jejich uzavřeného vesmíru vstoupí Mathias Gold, americký spisovatel bez peněz a budižkničemu, který byt zdědil po svém otci Maxovi. Mathias přijíždí do Paříže s úmyslem začít nový život, jakmile se mu podaří dědictví výhodně prodat.....

Mathias nikdy nic nedokázal. Byl třikrát ženatý, jeho romány nikdy nevyšly a nemá žádný majetek. Jeho obranou proti nepřízni osudu je humor, sebeironie a sarkasmus. Podivný odkaz mu však místo peněz nabízí příležitost vyrovnat se se svou minulostí. Díky pragmatické ironii osudu nemá Mathias jinou volbu, než se smířit s okolnostmi a odpustit protivníkům, o jejichž existenci ani nevěděl. Jak se tři protagonisté snaží slovními šarvátkami a psychologickou manipulací individuálně získat kontrolu nad situací, vyjevují se mnohá tajemství z minulosti - minulosti, která se týká jich všech a která spojuje jejich životy nečekaným způsobem. V konečném důsledku jsou všichni tři vzájemným setkáním potrestáni i odměněni.

Hrají: Jiřina Jirásková, Vladimír Dlouhý a Veronika Freimanová.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady.

353 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

20duben sobota 10:30

20duben sobota 11:00

20duben sobota 14:00

Ubytování v okolí akce Příliš drahá Mathilda

Villa Seven HillsPraha (948 metrů)

VIPliving HouseboatPraha (2.6 km)

Union Hotel PraguePraha (3.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (5.1 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (3.6 km)