Přejít na stránky Ticketpro.cz

Magnetic festival

Adresa:

Praha 9, Letňany

Termín: 14.12.2012
Vstupné:

od 1.090 Kč, viz. níže

14prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestivalelektro


MAGNETIC Festival v ČR! Zimní vydání mezinárodního indoor festivalu elektronické hudby proběhne v pátek 14. prosince 2012 v nové multifunkční hale PVA EXPO Praha v Letňanech.

SWANKY TUNES (RU)
http://www.swankytunes.com/
HARD ROCK SOFA (RU)
http://www.hardrocksofa.com/
NARI amp; MILANI (IT)
http://www.nariemilani.com/
..tba

Necelý měsíc po úspěšné premiéře MAGNETIC festivalu oznamuje pořádající agentura LIVE61 termín druhého pokračování! Zimní edice mezinárodního festivalu elektronické hudby proběhne 14.12.2012 a dějištěm bude opět multifunkční hala PVA EXPO Praha v Letňanech. Místo konání se sice od premiéry nemění, přesto návštěvníci zavítají do zbrusu nové haly č. 3 (červená hala), která jim nabídne vyšší komfort a kapacitu přes 10 000 návštěvníků. Organizátorům navíc tato hala umožní náročnější a variabilnější možnosti pro instalaci audiovizuální techniky a stavbu pódií.

MAGNETIC festival se hned po své květnové premiéře zařadil mezi zásadní festivaly elektronické hudby ve střední Evropě. Dramaturgie, která výběrem zahraničním umělců vsází zejména na aktuální postavení v daném žánru a na show založenou ze 100% na hudebním výkonu, je směr, kterým se bude MAGNETIC ubírat i v dalším vydání. Navíc právě koncept obřího klubu, na který se výstavištní hala přestaví, mnohonásobně umocňuje atmosféru a požitek z taneční hudby, kterou lze docílit v jiných prostorech jen opravdu těžko. Téměř všichni vystupující umělci z premiérového MAGNETIC festivalu zařadili vystoupení v Praze mezi svá nejlepší od začátku roku a polovina z nich by MAGNETIC festival podpořila účastí i v budoucnu. Prosincový MAGNETIC festival představí deset zahraničních DJů. Jejich jména budou oznámena v průběhu několika nadcházejících týdnů.

Facebook: https://www.facebook.com/magneticfestival

Pozvěte své přátele na facebooku: https://www.facebook.com/events/413485205357964/

základní vstupné : 890 CZK, vstupné se bude postupně zvyšovat (na místě 1390 CZK) - vstupenka této kategorie opravňuje držitele ke vstupu do haly - na plochu / stání.

VIP: 2.490 CZK ( na místě 2.990 CZK) - vstupenka této kategorie opravňuje držitele ke vstupu do haly a garantue mu přístup do VIP teras po obvodu haly s přímým výhledem na stage. Počet VIP vstupenek v prodeji je limitovaný.

Více informací a odpovědi na nečastějsší dotazy: https://www.facebook.com/magneticfestival/notes

Věkové omezení 16

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

viz. níže

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Magnetic festival

Wellness Hotel STEPPraha (4.5 km)

Výstaviště HolešovicePraha (7 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (7.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7.8 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (8.4 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (6.5 km)