Přejít na stránky Ticketpro.cz

Europe (Swe) - Evropské turné k nové desce "Bag Of Bones"

Adresa:

Praha 7, Bubenská 1

Termín: 8.11.2012

8listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyjazzrockpopbluessoutěž


Fenomenální švédská rocková legenda EUROPE zahraje v rámci svého podzimního evropského tour k nové desce v PRAZE!

Fenomenální švédská rocková legenda EUROPE zahraje v rámci svého podzimního evropského tour k nové desce v PRAZE!

Může se slavná hard rocková kapela 80´let vrátit po dlouhé pauze zpátky v tak ohromující formě, že atakuje opět přední příčky všech hitparád? Spousta kapel to zkusilo, ale marně. Švédská legenda EUROPE je velkou výjimkou. Život EUROPE čítá již téměř 30 let a několik miliónů prodaných alb. Joey Tempest (zpěv), John Norum (kytara), Mic Michaeli (klávesy), John Levém (baskytara) a Ian Haughland (bicí) nyní představují další svěží novinku nazvanou quot;Bag Of Bones quot; a vyrazí na velké podzimní turné! Jeden koncert je nyní potvrzen také pro Českou Republiku! 8. 11. 2012 20:00 PRAHA, KC Vltavská!

quot;Deskou Bag of Bones jsme vytvořili opravdu klasickou hard-rockovou nahrávku s letmým dotekem blues. quot; říká Joey Tempest. quot;Jsme na tuto desku opravdu pyšní, velmi pyšní. Nadšení tryská přímo z našich vášnivých skandinávských hard-rockových duší, zdá se to jako předehra k našemu úplně prvnímu albu s průbojností a řízem roku 2012 quot;. John Norum k tomu poznamenal: quot;Bylo to poprvé od dávných dob v minulosti, kdy jsme spolu všichni stáli v ohromném studiu, společně hráli a Joey zpíval. Byl jsem úplně fascinovaný tímto už dávno zapomenutým pocitem sounáležitosti kapely, že až cítil mrazení, ale to je jedno, hlavní je, že výsledná deska jde skutečně úplně ke kořenům a základům kapely EUROPE a líbí se dokonce i mojí mámě! quot;

Historie EUROPE sahá až hluboko do osmdesátých let, kdy se potkali 16 a 17 letí chlapci Joey a John a založili pod vlivem kapel jako Thin Lizzy, UFO, Led Zeppelin či Deep Purple kapelu Force a nahráli první demo. Nahrávací společnosti jim ale tehdy jen vzkázali quot;příliš dlouhé kytary a příliš dlouhé vlasy quot;. Ale jakmile se kluci přejmenovali na EUROPE a vyhráli svou první soutěž, kde hlavní cenou bylo natočení desky ( quot;Europe quot; (1983)), dokázali všem, že se tenkrát velmi mýlili. Kapela se postupně vyhoupla až na samý vrchol slávy. Asi není nikdo, kdo by neznal zpaměti jejich největší hit quot;The Final Countdown quot;. Úspěch střídal úspěch po celých 10 let. Pak přišel čas na oddech, který se nakonec protáhl na dlouhých 10 let.
Re-start započal v roce 2004 deskou quot;Start From The Dark quot;, následovala příjemná deska quot;Secret Society quot; (2006) a zatím doposud jejich nejúspěšnější album z novodobé historie kapely quot;Last Look At Eden quot; (2009). Nyní kapela přichází s další novinkou quot;Bag Of Bones quot; (2012), skvělá a dokonalá kombinace klasického hard-rocku 70´let s naléhavostí a dynamikou divokého roku 2012. EUROPE hrají jako nikdy před tím! S radostí, lehkostí, přímočarostí a nadšením a dostávají se tím do nových ohromujících rozměrů hudební sehranosti.

Každá Hard-rocková duše bude 100% zasažena! EUROPE se svým novým albem míří do PRAHY! Bude to velký svátek všech rockerů! 8. 11. 2012 PRAHA, KC Vltavská! Tam musíte být!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
590 Kč (do konce srpna)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

25duben čtvrtek 21:00

Emil Viklický Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

25duben čtvrtek 21:00

Mig 21 v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

Ubytování v okolí akce Europe (Swe) - Evropské...

Výstaviště HolešovicePraha (831 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 415 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 751 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 365 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 673 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 334 m)