Přejít na stránky Ticketpro.cz

Second Chance Pankix Sandonorico

Adresa:

Praha 5, Zborovská 7

Termín: 29.5.2012

29květen čtvrtek 01:00

Žánr: Worldrockpopmetalfestivalindiezdarma


Pražská SECOND CHANCE působí na české scéně již pátým rokem. Skupina hraje svůj vlastní styl, který nelze jen tak přirovnat ke konkrétnímu žánru metalu. Používá pro něj obvykle označení quot;moderní hard rock quot; se silným, robustním a kompaktním zvukem, který považuje Second Chance za základ. Kapela se již od začátku orientuje na živá vystoupení, neboť tento způsob její členové považují za zábavnou a efektivní cestu ke zlepšení zvuku a pódiové show. Od roku 2007 bylo po celé České republice bandou odehráno slušné množství koncertů a letních festivalů s pozitivním ohlasem publika. Letos pro fanoušky připravujeme první dlouhohrající desku, která bude oproti minulosti otextovaná v českém jazyce. Můžete se tedy těšit již na několik ukázek z nové desky!

SANDONORICO je hudební projekt, propojující tvrdý rockový sound s líbivostí popu a s prvky vážné hudby. Sandonorico tvoří a předává svébytnou hudbu plnou fantazie ve srozumitelné formě, rozvíjí citlivost a dynamičnost písní, skrze pravdivý projev, českou poetiku a energičnost. Sandonorico je muzikou pro kluby,divadlo, kulturní domy, festivaly, i media.

PANKIX - působí na české klubové scéně přes deset let a má pověst talentované a stále se zlepšující kapely. quot;Poslední rok byl pro nás rokem velkejch změn a začátkem nový éry. Hrajem v jiný sestavě, kromě pro nás tradičních elektrických houslí jsme přidali samply a ubrali jednu kytaru, přišel k nám skvělej bubeník Roman Sobotka... A taky kytarista Jarda, kterýho si možná fanoušci pamatujou jako zpěváka Albionu, jedné z prvních emo kapel u nás. Hlavně díky němu jsme se víc posunuli směrem k indierocku, quot; shrnuje zpěvačka Sany.
EP quot;Taste me quot; vydané v lednu 2012 je koncipované jako CD na pokračování. Zatím obsahuje 4 tracky, ale do konce roku 2012 se bude postupně rozšiřovat, až doroste v plnohodnotné LP. Pankix ho nabízí svým fanouškům ke stažení zdarma či za dobrovolný příspěvek na webu www.pankix.cz. Jedna ze skladeb, Sečna, úspěšně boduje v hitparádě Česká desítka na rádiu Rock Zone.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Second Chance Pankix ...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (789 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 087 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (1 541 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (916 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 061 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (762 m)