Přejít na stránky Ticketpro.cz

Sinéad O’Connor - ZRUŠENO

Adresa:

Praha 1, Štepánská 61

Termín: 20.6.2012
Vstupné:

790 - 1.290 Kč

20červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


V České republice se Sinéad O’Connor představí počtvrté, do Prahy se pak vrací po patnácti letech od svého prvního vystoupení. Na koncertě v pražské Lucerně v doprovodu své kapely představí jak materiál z právě vydané novinky, tak i zásadní skladby své pětadvacetileté kariéry.

KULTOVNÍ IRSKÁ ZPĚVAČKA SINÉAD O‘CONNOR PŘIJÍŽDÍ DO PRAŽSKÉ LUCERNY PŘEDSTAVIT SVOJI ZBRUSU NOVOU NAHRÁVKU ‘HOW ABOUT I BE ME (AND YOU BE YOU)?‘ VYDANOU V ÚNORU TOHOTO ROKU. JEDNÁ SE O JEJÍ DEVÁTÉ STUDIOVÉ ALBUM V 25LETÉ KARIÉŘE, BĚHEM KTERÉ PRODALA VÍCE NEŽ 10 MILIONŮ KOPIÍ SVÝCH NAHRÁVEK PO CELÉM SVĚTĚ. JEJÍ AKTUÁLNÍ TITUL JE POVAŽOVÁN ZA JEDEN Z NEJLEPŠÍCH V HISTORII TÉTO PĚTAČTYŘICETILETÉ ZPĚVAČKY.

Sinéad O‘Connor nenávratně změnila obraz žen v populární hudbě, nastartovala vzpouru, která vedla cestu mnoha zpěvaček, a patří mezi nejvýraznější a kontroverzní hvězdy.

Sinead O‘ Conor je nezaměnitelná zpěvačka s hlasem, který láme srdce. Za její vzory bývali označováni Peter Gabriel, Kate Bush, Laurie Anderson a Patti Smith. Vyrostla v Dublinu, kde v r. 1985 začíná vystupovat v tamějších klubech (ovlivněna Bobem Dylanem). Brzy se přidává k místní skupině Ton Ton Mancoute. V r. 1986 jí vychází singl Heroine (ze soundtracku Captive). Zásadně na sebe upozorňuje v r. 1988, a to nejen holohlavou image, ale především hitem Mandinka a albem The Lion And The Cobra (1987). V r. 1990 vydává velký hit Nothing Compares 2 U (původně napsal a zpíval Prince), který se vyšplhal na 1. místo anglické i americké hitparády. V té době debutuje také jako herečka (ve fi lmu Hush–A–Bye–Baby). Album I Do Not Want What I Haven´t Got (1990) znamená rovněž vrchol amer. i angl. hitp. a zároveň cenu Grammy.

V únoru tohoto roku Sinéad O’Connor vydala nové, v pořadí deváté, album s názvem ‚How About I Be Me (And You Be You)?‘. Album produkoval její dlouhodobý spolupracovník John Reynolds a přináší deset písní, ve kterých se odráží časy minulé a blízké, plus její tradiční témata jako láska, zklamání, vykoupení se z hříchů, ale i hněv na současnost z její vlastní perspektivy. Všechny skladby jsou postaveny na syrovém a vášnivém hlasu Sinéad.

Na svém kontě má Sinéad spolupráci s umělci tak různorodými jako Peter Gabriel, Massive Attack, Asian Dub Foundation nebo The Chieftains. Neexistuje nikdo jako Sinéad O‘Connor. Existuje pouze Sinéad O‘Connor.

V České republice se Sinéad O’Connor představí počtvrté, do Prahy se pak vrací po patnácti letech od svého prvního vystoupení. Na koncertě v pražské Lucerně v doprovodu své kapely představí jak materiál z právě vydané novinky, tak i zásadní skladby své pětadvacetileté kariéry.

KONCERT IRSKÉ ZPĚVAČKY SINÉAD O’CONNOR, KTERÝ SE MĚL PŮVODNĚ USKUTEČNIT 20/6/2012 V PRAŽSKÉ LUCERNĚ, SE RUŠÍ.

SINÉAD O’CONNOR ZRUŠILA CELÉ SVÉ EVROPSKÉ TURNÉ.

DŮVODEM JE VELMI VÁŽNÝ ZDRAVOTNÍ STAV ZPĚVAČKY, KTERÁ TUTO INFORMACI POTVRDILA NA SVÝCHINTERNETOVÝCH STRÁNKÁCH.

VŠEM FANOUŠKŮM SE OMLOUVÁME ZA VZNIKLÉ KOMPLIKACE, BOHUŽEL NEBYLO V NAŠICH SILÁCH CELOU SITUACI JAKKOLIV OVLIVNIT.

JIŽ ZAKOUPENÉ VSTUPENKY LZE VRACET V MÍSTECH JEJICH ZAKOUPENÍ, A TO OD PONDĚLÍ 30/4/2012.

Děkujeme za pochopení

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

790 - 1.290 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sinéad O’Connor -...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (742 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (823 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (714 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (563 m)