Přejít na stránky Ticketpro.cz

Poslední doutník

Adresa:

Praha 4, Křesomyslova 625

Termín: 19.5.2012

19květen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohrakomedie


Bengt Ahlfors - Dílo předního finského dramatika, píšícího švédsky, je už řadu let populární po celém světě. Většina jeho her jsou komedie, které se převážně zabývají vztahem muže a ženy. Poslední doutník má pikantní příchuť: nejenže dotvrzuje známé rčení , že "láska kvete v každém věku", ale současně demonstruje, že erotika není jen výsadou mládí.

Protagonisty komorního příběhu jsou letití manželé Ragnar a Anneli (Tomáš Töpfer a Eliška Balzerová), jejich rodinný přítel pastor Helge (Zdeněk Maryška) a pastorova dcera Monika (Monika Kobrová). K postupnému odhalení jejich intimních vztahů dochází v den, kdy se vášnivý kuřák Ragnar rozhodne pro "poslední doutník" svého života a k tomuto obřadu přizve manželku i svého přítele s dcerou.

A právě díky této mladé ženě, která je právě v rozvodovém řízení, může v závěru hry zaznít z jejích a Ragnarových úst óda na mladost "Gaudeamus igitur iuvenes dum sumus..." Výtečnou Ahlforsovu hru přeložil František Fröhlich. Divadlo Na Fidlovačce ji uvádí v české premiéře a v nastudování uměleckého šéfa Juraje Deáka.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady.
Představení Poslední doutník není vhodné pro diváky do 16-ti let.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Divadla - Praha 4 Akce v MČ Praha 4

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Poslední doutník

Royal Court HotelPraha (780 metrů)

Union Hotel PraguePraha (791 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (1 102 metrů)