Jakub Pok: Škola paměti | Webinář

Jakub Pok: Škola paměti | Webinář

Adresa:

LIVE stream, online

Termín: 5.4.2021

5duben pondělí 18:00

Žánr: ostatní akceonlinepřednáškypsychologiesetkání


Kam se zase poděly ty klíče? Co jsem to chtěl říct? Ta věc, ta, jak se tomu říká? Trápí i vás syndrom „hlavy děravé“? Máte problém pamatovat si čísla, jména nebo tváře, ale doteď vás pronásleduje vzpomínka na trapnou událost z dětství? Rozhodně nejste sami. Lidská paměť byla totiž původně navržena na uchovávání úplně jiných podnětů, jak od ní v současnosti vyžadujeme. Jak jí dopomoct ve fungování a zjednodušit si život?

Naučte se, jak si díky znalosti mnemotechnických pomůcek zapamatovat úplně všechno! Lektor a specialista na paměť, Jakub Pok, nám ve svém webináři představí tipy, jak si zdokonalovat paměť, a seznámí nás s účinnými triky, jak si zapamatovat praktické věci, například nákupní seznamy, hesla, čísla nebo cizí slovíčka, ale i informace o zákaznících či produktech a argumenty a projevy užitečné v profesionálním životě. Také zjistíme, že se od schopnosti ovládat svou paměť odvíjí mnohé důležité mentální schopnosti jako koncentrace, kreativita, logika nebo sebevědomí. Dobrá paměť je jednoduše základ úspěchu! 

Jakub Pok ve svém webináři přiblíží:

- co jsou základní pravidla efektivního memorování
- jak si zapamatovat víc a menší námahou
- jak si zapamatovat informace pomocí krátké paměťové cesty
- jak se rychle a hravě učit slovíčka cizích jazyků
- jak si jednodušeji zapamatovat jména a tváře
- jak se lépe koncentrovat a udržet si pozornost 
- jak paměť podporuje sebevědomí
- jak efektivnějším fungováním paměti rozvíjet kreativitu

Jakub Pok je lektor a zakladatel Školy paměti a tréninkům paměti se zabývá přes 20 let. S pomocí paměťových technik je schopný si zapamatovat 52 kanastových karet v přesném pořadí za méně jak 2 minuty nebo 25 telefonních čísel do 5 minut. Tyto schopnosti posunuje účastníkům firemních školení a kurzů, kteří jeho projev často označují jako strhující, zábavný a velmi poučný. Pravidelně publikuje články o tréninku paměti a s možnostmi, jak efektivně trénovat svou paměť seznamuje veřejnost v České republice i na Slovensku. Byl hostem v televizních relacích Show Jana Krause, Zázraky přírody či Nejchytřejší Čech a také v rozhlasových relacích, jako je například Host Radiožurnálu. Je autorem knihy Jak se naučit 100 slovíček za hodinu, kterou vydalo vydavatelství Grada.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce