LIVE stream - Den zdravotních klaunů online

LIVE stream - Den zdravotních klaunů online

Adresa:

LIVE stream

Termín: 1.4.2021

1duben čtvrtek 16:00

Žánr: divadlooslava zdravotní klaun den klaunů happening děti rodina live stream online zdarma


Každoroční aprílová oslava Dne klaunů patří již po několik let mezi pravidelné akce Divadla Bolka Polívky. V dubnu 2020 byla tato tradice poprvé kvůli nástupu pandemie covid-19 přerušena. Po roční pauze se Divadlo Bolka Polívky ke Dni klaunů vrací, i když trochu jinak. Letošní oslavy proběhnou online, jak si aktuální situace žádá, a budou věnovány Zdravotním klaunům, kterým chce tímto způsobem divadlo vzdát hold a poděkovat jim. Letošní ročník proto nese název Den Zdravotních klaunů a uskuteční se 1. dubna od 16 hodin. Happening, jímž bude provázet moderátor, herec a Zdravotní klaun Filip Teller, je pořádán ve spolupráci s organizací Zdravotní klaun a FN Brno.

Oslavy proběhnou online a budou věnovány Zdravotním klaunům, kterým chceme tímto způsobem vzdát hold a poděkovat jim.

Letošní ročník proto nese název Den Zdravotních klaunů a uskuteční se 1. dubna od 16 hodin.

Vysílat budeme z improvizovaného studia, které vyroste na jevišti divadla. Přímý přenos bude na programu od 16:00 na Facebooku Divadla Bolka Polívky, Zdravotního klauna, FN Brno, Filipa Tellera a na YouTube Divadla Bolka Polívky, Českého rozhlasu a také přímo na vybraných obrazovkách Fakultní nemocnice Brno. Pořad bude komponovaný z rozhovorů, živých reportáží i scének za doprovodu kapely.

Spojíme se naživo se Zdravotními klauny v dětské nemocnici, kteří předvedou, jak vypadá jejich směna. Chceme se pokusit o vzájemné obousměrné online propojení našeho divadla s nemocnicí, tedy aby i děti, které jsou hospitalizované, mohly sledovat celý náš pořad prostřednictvím nemocniční televizní sítě.

Hosté: Zdravotní klauni (Michal Chovanec, Ondřej Klíč, Jan Šprynar, Miroslav Sýkora, Jaroslava Sýkorová), Squadra Sua (Lukáš Houdek, Robert Janč, Roman Horák),
a kapela Klaun band (Michal Chovanec, Ondřej Klíč, Jan Kyncl, Jaroslava Sýkorová)

Závěr oslav Dne Zdravotních klaunů bude patřit repríze Re:kabaretu Re:start, který odvysíláme ve 20:00 na Facebooku a YouTube Divadla Bolka Polívky.

Den Zdravotních klaunů 1. 4. 2021 od 16:00 do 17:30

Live stream bude vysílán na Facebooku Divadla Bolka Polívky, Zdravotního klauna, FN Brno, Filipa Tellera a na YouTube Divadla Bolka Polívky a Českého rozhlasu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce