Spring Festival / Záznam přenosu festivalu ze Žižkovské věže

Spring Festival / Záznam přenosu festivalu ze Žižkovské věže

Adresa:

LIVE stream

Termín: 21.3.2021 4.4.2021
Vstupné:

450 Kč

21bře - 4dub celý den

Žánr: hudba koncert festival záznam ticketstream online live stream

Umělci: Karel KovářPokáčEwa FarnaMiraiMonkey BusinessVojtěch KotekTH!SJiří MacháčekMig 21


Přivítáme jaro. Společně. Konečně!

Když nemůžete vy na festival, musí festival k vám domů! Pět hodin plných hudby a skvělé nálady. Festival proběhl v sobotu 20. března přímo ze Žižkovské věže. Buďte u toho a oslavte s námi první jarní den!

Těšit se můžete na Mig 21, Mirai, Pokáče, Vojtu Kotka s kapelou THiS, Ewu Farnou a Monkey Business. A nesmíme zapomenout ani na Kovyho, který nám celý festival odmoderuje.

 

Přenos proběhl v sobotu 20. března, záznam uvidíte na této adrese: live.ticketstream.cz/spring_zaznam. Po zakoupení vstupenky, v potvrzovacím emailu obdržíte přístupový kód. Každý unikátní kód umožňuje jeden přístup k záznamu a vždy pouze z jednoho zařízení.

Pozor: přístupový kód bude platný 8 hodin od první aktivace a následně bude zneplatněn! Přístup k záznamu vyprší 4.4.2021 23:59 hodin.

Sledování ve smart TV není garantováno a záleží na jednotlivém modelu. Pro sledování v TV doporučujeme sdílet obraz z podporovaného zařízení (bezdrátově nebo přes HDMI kabel).

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...
Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce