LIVE stream - AktrŠéf MdB - online

LIVE stream - AktrŠéf MdB - online

Adresa:

LIVE stream

Termín: 21.3.2021
Vstupné:

zdarma

21březen neděle 19:00

Žánr: divadlosoutěž reality show live stream online zdarma Městské divadlo Brno


Projekt AktrŠéf MdB je další novinkou Městského divadla Brno na poli internetu. Trojice Isteník – Slanina – Goby přichází na popud ředitele Stanislava Moši s analogií na známý televizní pořad, jehož poslední řada před časem skončila na televizních obrazovkách TV Nova.

V naší parafrázi režírované Stanislavem Slovákem nebude ovšem trojice odborných porotců hodnotit umění kulinářské, anóbrž umění múzické. Michal Isteník, Aleš Slanina a Michal Matěj budou rozhodovat o osudu soutěžících, kteří zatouží stát se prvním AktrŠéfem Městského divadla Brno. Ano, hledáme nejkomplexnějšího, nejflexibilnějšího, nejvtipnějšího, nejtragičtějšího, nejhezčího, nejošklivějšího, a hlavně nejpokornějšího herce v ansámblu MdB.

A kdo se utká o první titul AktrŠéf MdB? Můžete se těšit na dámy Lucii Bergerovou, Kristýnu Daňhelovou, Barboru Goldmannovou, Eriku Kubálkovou, Markétu Sedláčkovou, Ivanu Vaňkovou a Pavlu Vitázkovou i na pány Jiřího Dvořáka, Zdeňka Junáka, Jiřího Macha, Libora Matouše, Igora Ondříčka, Kristiana Pekara a Petra Štěpána.

Prázdné jeviště MdB se stane kolbištěm, ke každému úkolu bude otevřena malá rekvizitárna, ke složitějším dostanou soutěžící i tři minuty v rekvizitárně velké a připravena je taktéž jedna venkovní výzva. Bude se bojovat tak dlouho, až nezbude ani jeden soutěžící. Nebo jeden – vítěz! I to záleží na porotě… A pamatujte – AktrŠéf je z Brna! Nebo okolí!

Samozřejmě nepůjde o skutečnou reality show v pravém slova smyslu, ale o to, abychom v online prostoru pobavili sebe i vás ve vzájemné interakci a vy jste tak byli se svým oblíbeným divadlem opět spolu alespoň na internetu, když už nás k sobě okolnosti nepustí blíže.

Zmíněných čtrnáct soutěžících se v prvním kole rozlosuje týmů, které budou zápolit v hereckých disciplínách, jež připraví porota, popřípadě speciální hosté. Máte se na co těšit!

Nové díly najdete vždy v neděli v 19.00 na našem Youtube kanále zde.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce