LIVE stream - Mňága a Žďorp Takže dobrý

LIVE stream - Mňága a Žďorp Takže dobrý

Adresa:

LIVE stream

Termín: 17.4.2021
Vstupné:

od 169 Kč

17duben sobota 20:00

Žánr: koncertyalternativní rock live stream online

Umělci: Mňága a ŽďorpLukáš Pavlásek


17. 4. Takže dobrý
host: Lukáš Pavlásek

Online koncertování si Mňága a Žďorp vyzkoušela už loni na jaře a na podzim, kdy fanouškům prostřednictvím internetové televize Mall.tv naservírovala 22 streamů. Největší ohlas zaznamenal koncert na střeše hotelu Apollo ve Valašském Meziříčí, který vidělo 130 000 lidí. Mňága si střihla i své vůbec první akustické vystoupení, které na konci roku vydala na dvojalbu Přístav Unplugged.

Jarní online šňůru kapela odstartuje v sobotu 20. 3. speciálním koncertem v Liďáku ve Valašském Meziříčí. Spolu s Mňágou vystoupí i Franta Černý a Karel Holas z Čechomoru, Roman Holý, Petr Váša a Tomáš Hanák. „Bude to takovej malej fesťáček na úvod. Určitě zazní Strom kýve pahýly a další kousky z repertoáru našich hostů,” přibližuje Petr Fiala. Takzvané Spešl koncerty proběhnou ještě dva - 24. 4. na střeše hotelu Thermal v Karlových Varech s Meky Žbirkou a 22. 5. na statku u saxofonisty Tibíka v Hradci nad Svitavou s Vypsanou fiXou.

Mezi dalšími hosty nebudou chybět písničkáři Jarek Nohavica a Karel Plíhal, stand-up komik Lukáš Pavlásek, režisér Petr Zelenka nebo producent posledních dvou studiovek kapely Milan Cimfe. „Na hosty se moc těším, protože jsou to všichni šikovní a talentovaní kluci a holky. S každým si něco zahrajeme a pokecáme. Každý koncert bude úplně jiný,” slibuje frontman kapely. A týká se to i repertoáru.

Koncert můžete sledovat v době přenosu na tomto odkaze po zadání vašeho kódu vstupenky či permanentky.

Pro sledování v TV doporučujeme použít počítač připojený skrze HDMI kabel do televize.

Vstupenka na kompletní jarní on-line šňůru + tričko zde

Mňága a Žďorp je česká hudební skupina zastupující žánr alternativní rock. Kapela, pocházející z Valašského Meziříčí (přesněji odtud pochází zakládající jádro skupiny), se formovala již od roku 1983. Často se měnilo...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce