Přivítáme jaro. Společně. Konečně! Živý přenos festivalu ze Žižkovské věže.

 

Když nemůžete vy na festival, musí festival k vám domů! Šest hodin plných hudby a skvělé nálady. Festival vysíláme v sobotu od 17:00 do 23:00 přímo ze Žižkovské věže. Buďte u toho a oslavte s námi první jarní den!

Celým programem vás provede Karel Kovář aka KOVY a v následujících dnech postupně odhalíme line-up. První potvrzenou kapelou je Mirai! Účast potvrdila také kapela TH!S s frontmanem Vojtou Kotkem, zpěvačka Ewa Farna nebo kapela MIG 21 v čele s Jiřím Macháčkem. Posledním oznámeným interpretem je písničkář Pokáč! Namísto avizovaného Davida Kollera vystoupí Monkey Business. 

Ceny vstupenek:
1. vlna -  4.–13. 3. za 350 Kč
2. vlna -  14.–19. 3. za 400 Kč
V den festivalu 20. 3. za 450 Kč

Nažhavte s rodinou či přáteli své monitory, promítačky, grily a pořádně si to s námi užijte!
Dejte vědět kapelám během festivalu, že je sledujete sdílením vašich fotek, nebo videí pod hashtagy #springfestivalcz a #hudbazije.

Přenos začne v sobotu 20. března od 17:00 na této adrese: live.ticketstream.cz/spring. Každý unikátní kód umožňuje jeden přístup k přenosu a vždy pouze z jednoho zařízení. Pozor: Přístupový kód bude po aktivaci zneplatněn a přístup ke sledování bude umožněn pouze do 21.3. 5:59. Zakoupený kód na přenos není platný pro sledování záznamu.

Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...
Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...
Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

19březen úterý 19:00

19březen úterý 19:30

, Alšovo nábřeží 12 Koncert

20březen středa 19:00