LIVE stream – Leoš Mareš / Staré Pecky 3: Svatební mejdan

LIVE stream – Leoš Mareš / Staré Pecky 3: Svatební mejdan

Adresa:

LIVE stream

Termín: 20.2.2021 31.3.2021
Vstupné:

990 Kč

20únor sobota 18:00

Žánr: koncertylive stream online hudba koncert

Umělci: Leoš MarešDavid KollerMarie RottrováJiří KornRoman HolýMatěj Ruppert


20.února 2018 jsem měl svatbu. Pouze v tom nejužším kruhu, pouze ve čtyřech. Hned po obřadu jsme odjeli na svatební cestu. Neměli jsme hostinu. Neměli jsem oslavu. Neměli jsme party. Příští sobotu to budou tři roky. Tak jsem si říkal, že to nakonec přece jen můžeme oslavit!

Sestavil jsem skupinu hostů, jejichž vystoupení bych si tam přál úplně nejvíce. Takový můj seznam vysněných hostů. Takový DREAM TEAM. A minulý týden jsem jim zavolal. A oni pozváni přijali. Marie Rottrová. Jiří Korn. Roman Holý s Matějem Ruppertem. A pak jsem zavolal ještě jedné holce. Jmenuje se Lucie. Skupina Lucie. A oni řekli také ano. Nemůžu tomu uvěřit. Budu mít na svatebním mejdanu LUCII. A vy můžete být u toho!

Přenos proběhl v sobotu 20. února. Po zakoupení vstupenky, v potvrzovacím emailu obdržíte přístupový kód k záznamu na této adrese: live.ticketstream.cz/svatebnimejdan_zaznam Každý unikátní kód umožňuje jeden přístup k záznamu a vždy pouze z jednoho zařízení.

Pozor: přístupový kód bude platný 5 hodin od první aktivace a následně bude zneplatněn! Přístup k záznamu vyprší 31.3.2021 23:59.

David Koller patří k významným muzikantům střední generace českého bigbítu. Autor mnoha dnes již klasických hitů se nejvíce proslavil jako lídr rockové skupiny Lucie, kde působil v letech 1987 až 2005. Účinkoval i v dalších...
Matěj Ruppert je známý český zpěvák vystupující se skupinou Monkey Business. Společně s Romanem Holým, členem Monkey Business, se podílí i na dalších projektech

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

26duben pátek 19:00

27duben sobota 14:00

Libeňská pouť 2024 - Praha

, kostel sv. Vojtěcha a okolí, U Meteoru 6, před tzv. Bílým domem v Libni Ostatní

29duben pondělí 19:45