Hoaxy v medicíně | Webinář

Hoaxy v medicíně | Webinář

Adresa:

LIVE stream, online

Termín: 18.2.2021

18únor čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akcevzdělávacízdraví


Vysmějte se šarlatánům a naučte se rozeznávat medicínské nesmysly! Očkování způsobuje autismus. Rakovina se dá porazit hladověním a klystýry. Konzumace placenty předchází poporodní depresi. Biorezonance odhalí všechny vaše diagnózy za pár minut. Světem se šíří „zaručené“ rady, jak si poradit s nemocemi. V lepším případě to ohrozí jen peněženku, v krajním ovšem může jít o život.

Naše zdraví a zdraví našich blízkých, hlavně když je v ohrožení, je naší Achillovou patou. Zjistěte s lékařem Rolandem Oravským, jak se zorientovat ve spleti léčebných rad a seznamte se s nejčastějšími hoaxy v medicíně. Ve své přednášce nám blíže poví o očkování a léčbě rakoviny, o nesmyslech jako MMS, CDS, vitamín B17, překyselení organismu, homeopatii nebo kvantování, ale věnovat se budeme i nejčastějším chybám v argumentaci šiřitelů hoaxů a ukážeme si, jak jednoduché je dezinterpretovat data.

Nástrahy nás čekají na každém kroku, nenechme se jimi obalamutit! MUDr. Roland Oravský je lékař, publicista a spisovatel. V současnosti působí jako internista v německém městě Saská Kamenice. Je členem a spoluautorem článků skupiny Lovci šarlatánů, jež se snaží vyvracet nesmysly a mýty v medicíně. Píše také vzdělávací články z oblasti medicíny na invivomagazin.sk, v minulosti přispíval i do deníků SME, Denník N a do časopisu Quark. Ve svém volném čase se úspěšně věnuje literární tvorbě, v níž spájí prvky thrilleru, krimi a scifi. Vstupenky: bit.ly/Hoaxy_1802

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce