S Shakespearovou komedií Mnoho povyku pro nic v režii Hany Burešové se budeme muset rozloučit pouze on-line. Po několika zrušených termínech už derniéru nechceme odsouvat do neznáma a rozhodli jsme se inscenaci raději kvalitně natočit a odvysílat záznam posledního, neveřejného představení. Záznam derniéry budeme vysílat několikrát.

Natáčení bylo připravováno přímo pro on-line vysílání, točilo se na tři kamery pod vedením našeho spolupracovníka Františka Týmala a na režii a střihu záznamu se podílela Hana Burešová. Nejedná se tedy o obvyklý pracovní záznam, ale o filmovou podobu divadelního představení. Mimořádnou raritou je pak to, že uvidíte několik alternací najednou. Především obě představitelky hlavní ženské role Beatricie – Helenu Dvořákovou a Evu Hacurovou. A protože inscenace Mnoho povyku pro nic od začátku porušovala nepsané divadelní pravidlo, že děti a psi na jeviště nepatří, můžete se těšit na šest dětí i psa. Děti se v rolích střídaly a předávaly si je podle toho, jak rostly, a také pes na záznamu je alternace: původně obsazený Kimeček se derniéry bohužel nedožil, ale zdatně jej zastoupila Kofča.

Potěšení z dokonalosti, tak by se jednoduše dala nazvat hra všestranného klávesisty, skladatele a aranžéra Milana Potočka. Je jedním ze zlomku procenta lidí obdarovaných absolutním hudebním sluchem a to mu společně s technickou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

25duben čtvrtek 19:00

Beckham

, Václavské nám. 56 Divadlo

25duben čtvrtek 19:00

25duben čtvrtek 19:00

Kytice

, Národní 1 Divadlo