LIVE stream - 4XM – přímý přenos muzikálového koncertu z Malé scény Divadla J. K. Tyla

LIVE stream - 4XM – přímý přenos muzikálového koncertu z Malé scény Divadla J. K. Tyla

Adresa:

LIVE stream

Termín: 6.2.2021
Vstupné:

zdarma

6únor sobota 19:00

Žánr: koncertymuzikál muzikálový koncert americký muzikál live stream online zdarma


V sobotu 6. února 2021 od 19.00 Vám přineseme přímý přenos jedinečného muzikálového koncertu 4XM z Malé scény DJKT. Vysílání budete moci sledovat pouze jednou na YouTube kanálu DJKT. Jaký nás čeká program?

Na sobotu 6. února 2021 plánujeme přímý přenos muzikálového koncertu 4XM, jehož program budou tvořit nejlepší čísla z čtveřice nonkonformních amerických muzikálů – legendárních Hair, muzikálu Rent z prostředí newyorských bohémů 90. let, slavného a v Plzni velmi oblíbeného Probuzení jara (Spring Awakening) a novinky Fun Home. Česká premiéra posledního jmenovaného díla, jež vzniklo v roce 2013 podle autobiografického komiksového bestselleru spisovatelky Alison Bechdelové, se měla odehrát v režii Lumíra Olšovského letos v únoru. Bohužel kvůli koronavirové pandemii a s ní spojeným uzavřením divadel muselo být uvedení tohoto emotivního díla přeloženo o rok, tedy na únor 2022. 

Koncert proběhne v původně plánovaném termínu – 6. února 2021 od 19.00 na Malé scéně DJKT a jeho přímý přenos můžete sledovat na YouTube kanálu DJKT. Délka koncertu bude přibližně 100 minut včetně přestávky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce