LIVE stream - Jak šlo vejce na vandr Divadlo loutek Ostrava

LIVE stream - Jak šlo vejce na vandr Divadlo loutek Ostrava

Adresa:

LIVE stream

Termín: 31.1.2021

31leden neděle 17:00

Žánr: divadlopohádka rodina děti loutky Divadlo loutek Ostrava live stream online

Umělci: Petr Sedláček


Ostravští loutkáři se rozhodli nečekat na otevření divadel a již v průběhu prosince vysílali své pohádky online prostřednictvím živého streamu na jejich Youtube kanále. Online formou proběhla také premiéra nové pohádky Utíkej, myško, utíkej!, kterou divadlo muselo kvůli platným opatřením třikrát odložit.

V online přenosech bude divadlo pokračovat i v lednu, a to pravidelně o nedělích v 17 hodin. V neděli 10. 1. si diváci mohou zapnout přenos pohádky Kocourek Modroočko, v neděli 17. 1. proběhne představení nové pohádky Utíkej, myško, utíkej!. Neděle 24. 1. bude patřit rockové pohádce Malá Mína zmlsaná a leden uzavře 31. pohádka Jak šlo vejce na vandr.

Koulelo se koulelo, zvědavé vajíčko...

Daniela Jirmanová
JAK ŠLO VEJCE NA VANDR

Veselá pohádka o vajíčku, kterému se nechtělo jen tak nečinně čekat, až se z něj vylíhne kuře, a zakutálelo se do světa na zkušenou. Cestou se k němu přidalo několik zvířecích kamarádů. Vandrovali a vandrovali, až dovandrovali do černého lesa. V černém lese byla chaloupka a v té chaloupce bydlela tlupa loupežníků! Naše vajíčko je však statečné a nezalekne se žádného nebezpečí. Naopak. Je šťastné, že se konečně dočkalo velkého dobrodružství.

Lidovou pohádku o vandrujícím vajíčku zpracovali například František Hrubín či Božena Němcová, která vycházela z verze tradované na Slovensku. My vám na alternativní scéně představíme verzi vlastní, loutkovou. Je určena nejmenším divákům, kteří budou mít příležitost vajíčko a jeho kamarády na jejich dobrodružné cestě provázet, zazpívat si s nimi písničku a třeba jim i poradit, kdyby si náhodou s něčím nevěděli rady.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce