Připravili jsme pro vás originální novoroční překvapení. 31. ledna se budete moci projít po festivalovém areálu, zazpívat si z plna hrdla s českými i zahraničními kapelami, zatančit si v kotli pod pódiem, prohlédnout si partnerské zóny nebo nabídku stánkařů. Rock for People In the Game vás přenese do interaktivního 3D virtuálního prostředí.

„Náš festival přesuneme na jeden den do online světa. Nejedná se o náhradu za ročník 2021, ale jedinečné zimní setkání v herním prostředí. Ti, kdo Festivalpark v Hradci Královém znají, se mohou těšit na známá místa od hangárů po runway, tři pódia, koncerty, nebo třeba merch RfP k zakoupení. Můžete tančit, zpívat, zajít k baru, potkávat se s dalšími návštěvníky i naším týmem. “ Říká ředitel festivalu Rock for People Michal Thomes.

Vytvoříte si herní postavy, se kterými prozkoumáte festivalový areál, ale také zhlédnete krátké koncertní sety. Americkou scénu zastoupí americká metalcorová kapela Crown the Empire, písničkář a rapper KennyHoopla, texaské duo Missio i metalcoroví The Devil Wears Prada.

Z Británie se na Rock for People In The Game přenese post-punková čtveřice Life, exkluzivní společný set odehrají Strange Bones a Calva Louise, účastníci se mohou těšit také na rockery Nothing But Thieves.

Chybět nebudou tuzemští umělci. Na virtuálním pódiu zahrají indie-rockeři I Love You Honey Bunny, rapper Redzed a na hudební ceny Apollo i Vinyla nominovaná písničkářka Amelie Siba.

Vstupné pro držitele vstupenek na Rock for People 2020/2021 jen za manipulační poplatek 30 Kč, ostatní 150 Kč.

Sebastian Jacques

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

18duben čtvrtek 20:00

Peter Nagy 105

, Štěpánská 61 Koncert

19duben pátek 20:00

19duben pátek 22:00

Vanua2 v Jazz Docku

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert