Vánoční procházka na Výstavišti

Vánoční procházka na Výstavišti

Termín: 1.12.2020 6.1.2021
Vstupné:

zdarma

1pro - 6led celý den

Žánr: výstavy


Přijďte si užít klidnou vánoční atmosféru k nám na Výstaviště. Letošní rok máme tu největší výzdobu za poslední léta. Osvětlený je Průmyslový palác s alejí, střechy Křižíkových pavilonů, Bruselská cesta a další objekty, které jen čekají na vaše objevení.

Před Průmyslovým palácem najdete náš devítimetrový vánoční stromeček, u kterého si můžete udělat hezkou rodinnou fotografii, nebo selfie. Pokud chcete být originálnější, vyjděte si na střechy Křižíkových pavilonů, kde jsme ozdobili všechna zábradlí i věžičky a zároveň si užijte výhled na celé Výstaviště.

Při procházce se budete chtít jistě zahřát, nebo si dát něco dobrého na zub. Navštívit můžete jedno z našich bister. Artyčok s širokou nabídkou teplých nápojů, jako je třeba jablečný punč se skořicí, bombardino se šlehačkou a strouhanou čokoládou, svařené víno, grog z rumu a griotky, nebo švestkový punč s kubánským rumem a kardamonem.

K jídlu si můžete dát domácí čerstvou pizzu, nebo koupit jako dárek domácí bombardino v lahvičkách. Otevřeno je denně od 10.00—20.00 hod.

Ve spodní části Výstaviště, na Bruselské cestě, naleznete druhé naše bistro – Bistro No.2, kde vás rádi přivítají s nabídkou nealko vaječného likéru, vánočního cukroví, teplých i studených jídel. Bistro No. 2 bude ve všední dny otevřeno od 11.00—18.00 hod., ve svátky a o víkendech od 10.00—18.00 hod. Veškerou nabídku bister si samozřejmě můžete vzít s sebou a vychutnat si v pohodlí domova.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme hezký zážitek!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční procházka na...

Výstaviště HolešovicePraha (0 metrů)

Vila LannaPraha (1 774 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 927 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 984 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 995 m)