Clawfinger v Praze

Clawfinger v Praze

Adresa:

Praha 1, Dlouhá 33

Termín: 6.11.2021
Vstupné:

předprodej 790 Kč, na místě 850 Kč

6listopad sobota 18:30

Žánr: koncertyRap metal Industrial metal

Umělci: Clawfinger


Od okamžiku, kdy poprvé zazářila jejich severská hvězda, uplynulo již neuvěřitelných jednatřicet let. Zatímco debutovým albem z raných devadesátek „Deaf Dumb Blind“ rozkopali do té doby zaběhnuté postupy na tvrděrockové scéně a doslova šokovali veřejnost svým provokativním a svou kritikou stále aktuálním singlem “Nigger”, dostává se kapela během dalších desetiletí i do lehce odlišných stylových poloh, protože v jednom žánrovém šuplíku by se dle vlastních slov, utloukli navzájem. Po posledním studiovém počinu z roku 2007 se nyní schyluje k nové desce, kterou by následující turné mělo podpořit a ukázat CLAWFINGER v plné neutuchající síle a nepolevující ve svých názorech na Svět a dění okolo sebe.

Nekompromisní crossoveroví CLAWFINGER se po čtyřech letech vrací do České republiky a nabízí to, co si věrný fanoušek jejich divokého rapmetalu nemůže a ani nechce nechat ujít, klubový koncert! 6.11.2021 provětrají sympatičtí Skandinávci podzemní prostory pražského klubu Roxy a po památném vystoupení v Abatonu je jasné, že se máme nač těšit.

Clawfinger was a rock band from Sweden. Clawfinger is known for aggressive but melodic music and tackling political and anti-racist themes in their songs.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Clawfinger v Praze

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)