LIVE stream - Koncert Báry Polákové

LIVE stream - Koncert Báry Polákové

Adresa:

LIVE stream

Termín: 14.12.2020
Vstupné:

zdarma

14prosinec pondělí 20:00

Žánr: koncertypop hudební film live stream online

Umělci: Barbora Poláková


Magický svět kultury ožívá díky Televizi NAŽIVO, tentokrát se můžete těšit na zcela unikátní Film Naživo: Koncert Báry Polákové - 14. 12. 2020 od 20:00

Pondělní večer 14. 12. bude program Televize NAŽIVO od 20:00 hodin patřit dalšímu Filmu Naživo, exkluzivnímu formátu Viktora Tauše pracujícím s krásou okamžiku teď a tady v prostorech mimo klasická jeviště. Umělecký zážitek, který je plnohodnotnou alternativou živé kultury, tentokrát prožijete díky zpěvu pětinásobné držitelky Ceny Anděl Báry Polákové a jejich hostů v režii Viktora Tauše.

Neočekávejte ovšem klasický koncert ani film. „Bude to spojení hudby a filmu. Bude to hudební film," vysvětluje Bára Poláková. Tento hudební film vytvoří rozmanitou mozaikou pocitů, představ a zážitků, které inspirovaly Bářiny písně. Živý přenos rekonstrukce prvního živě vysílaného klipu „v historii vesmíru" 2-8-5 z Bářina druhého řadového alba ZE.MĚ, kterou už si snad ani nelze představit bez přítomnosti influencerů.

Večer bude pokračovat zcela novou verzí slavného videoklipu Nafrněná. Objeví se v něm řada předních českých hereček, jako Ivana Chýlková, Martha Issová, Lenka Krobotová, Anna Polívková, Eva Leimbergerová, Jana Stryková, Lenka Zahradnická, Markéta Děrgelová, Markéta Stehlíková, Petra Nesvačilová či Mája Štípková. „A nebudou v něm jen hrát. Ale víc vám teď neřeknu," směje se Poláková.

Ve světové premiéře zazní i nový duet Báry Polákové a Dana Bárty, který vznikl na podporu organizace Dobrý start a její kampaně Díky pěstounství. Klip i samotná píseň budou mít premiéru v lednu 2021.

Po ukončení EKO Gymnázia v Poděbradech pokračovala oborem činohra na Divadelní fakultě Akademie múzických umění v Praze, kde byli jejími profesory Jana Hlaváčová, Boris Rösner či Ladislav Mrkvička. Následně se stala členkou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

20duben sobota 20:00

No Name Nocadeň v Praze

, Českomoravská 2345/17 Koncert

21duben neděle 18:30

 Fletcher v Praze

, Bubenské nábř. 306/13 Koncert

22duben pondělí 20:00

Seafret v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert

23duben úterý 21:00

Mig 21 v Praze

, Vodičkova 704/36 Koncert