LIVE stream - Disco v kině

LIVE stream - Disco v kině

Adresa:

LIVE stream

Termín: 18.12.2020
Vstupné:

60 Kč

18prosinec pátek 18:00

Žánr: ostatní akcepro děti rodina disco hudba tanec DJský workshop live stream online


Diskotéka, které se zkráceně hovorově říká jen dýza, je obvykle společenská zábavní akce. My jsme pro vás připravili dětskou dýzu s ohledem jak na děti a jejich preference, tak protože jsme stále v Biu Oko, také na kvalitu. Hlavní náplní této akce bude jak poslech hudby , tak i tanec. Diskotéky také umožňují seznámování, což je především v nižším věku jednodušší než ve vyšším.

Diskotéku bude i u nás uvádět specializovaná osoba zvaná diskžokej (doslovně přeloženo: jezdec na disku – zkráceně DJ), který bude pouštět reprodukovanou taneční hudbu. V našem případě půjde o našeho kolegu Iva Juráska, který například vykřesal z ničeho cestovatelský projekt Diáky. Nedávno jsme ho viděli hrát na soukromé akci a prokázal tak velkou empatii směrem k dětskému publiku, že jsme ho angažovali i na festival Malé oči. Hudební dramaturgii budeme připravovat v širším týmu Bia Oko.

Diskžokej plní také funkci moderátora a společenského průvodce večerem. Kromě tance a hudby pro vás připravujeme také dětský DJský workshop, který se uskuteční na začátku akce.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce