LIVE stream - Jan Smigmator - křest alba Murphyho zákon online

LIVE stream - Jan Smigmator - křest alba Murphyho zákon online

Adresa:

LIVE stream

Termín: 10.12.2020

10prosinec čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyjazz live stream online

Umělci: Jan Smigmator


Jan Smigmator vydal v říjnu svoji albovou novinku, kterou nazval Murphyho zákon. Představuje se na ní i jako autor několika textů a po boku skladatele a klavíristy Svatopluka F. Smoly i jako spoluautor hudby u několika písní. Vedle původní tvorby se na desce objevují světové standardy, které pro něj otextovali: Václav Kopta, Josef Nečas a Ester Kočičková. Album Murphyho zákon produkoval multižánrový klavírista, aranžér a producent Jan Steinsdörfer a zahrál si na něm mimo jiné i klavírní virtuos Ivo Kahánek a ve světě nejúspěšnější český jazzman současnosti Ondřej Pivec.

Jan Smigmator vinou druhé vlny pandemie covidu již nestihl v říjnu CD pokřtít. To se však nyní změní! Křest alba Murphyho zákon se uskuteční online ve čtvrtek 10. prosince od 20:00 hodin. Přenášet se bude živě z prostor restaurantu Parnas, který je historicky spojený s legendárním jazzovým klubem šedesátých a sedmdesátých let. Diváci na sociálních sítích Jana Smigmatora a také vydavatelství Supraphon budou moci sledovat několik hudebních vstupů a křest, ke kterému si protagonista pozval jako laskavé kmotry tři generace „žen“ Jiřího Kodeta: Soňu Kodetovou (manželka), Barboru Šporclovou Kodetovou (dcera) a Sophii Šporclovou (vnučka).

Jan Smigmator ( *1986 ) je jazzový a swingový zpěvák, který na hudební scéně 21.století s noblesou ztělesňuje odkaz swingových králů, jakými byli Frank Sinatra, Sammy Davis jr., Dean Martin, Bobby Darin, Mel Tormé nebo dodnes...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

19duben pátek 19:00

20duben sobota 17:00

Cabaret

, Jungmannova 31 Divadlo

20duben sobota 19:00

Festival Noc zpěvaček

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

21duben neděle 19:30

Rozpustilá noc - aneb noční život za První republiky

, Václavské nám. 794/38, 110 00 Nové Město Koncert