Českoland grafika TMBK

Českoland grafika TMBK

Adresa:

Praha 6, Bělohorská 24

Termín: 5.12.2020 31.12.2020
Vstupné:

základní 299 Kč

5pro - 31pro celý den

Žánr: výstavygrafika ilustrace znovuotevření výstavy


Po nucené téměř dvou měsíční pauze se v podzemí pražského hotelu Pyramida v sobotu opět otevře velkolepá výstava Českoland, za kterou stojí grafik a satirik Tomáš Břínek, známý pod pseudonymem TMBK. Návštěvníci tu uvidí například Andreje Babiše ve vězení, znovu uslyší věštby Jolandy nebo na vlastní kůži pocítí, co prožívala „bába pod kořenem“. Pro veřejnost bude výstava otevřená až do 31.prosince.

Výstava Českoland se odehrává v podzemních prostorách Orea Hotelu Pyramida na pražském Strahově. „Tohle místo jsme zvolili kvůli jeho širokému využití. V podstatě celý prostor jsme si totiž mohli předělat přesně ke svému obrazu. Využili jsme jak rozsáhlé suterénní prostory, tak i schody přímo v hotelu,“ říká grafik Tomáš Břínek. Připravit všechno do veřejnosti prezentovatelné podoby bylo dost náročné. „Do poslední chvíle jsem nevěřil, že se nám podaří otevřít, ale naštěstí se to povedlo, za což děkuju hlavně hlavnímu výtvarníkovi Marku Brožkovi a producentovi Petru Cífkovi, kteří na místě trávili bezesné noci. Určitě se dorazte na výsledek podívat,“ popisuje Tomáš.

Výstava Českoland bude fungovat od soboty 5.12. do 31. prosince v Orea Hotel Pyramida na Praze 6. Otevřeno je každý den. Ve všední dny zpravidla v době od 14.00 do 21.00, o víkendu pak od 12.00 do 21.00. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Galerie a muzea - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Českoland grafika TMBK

The Golden Wheel HotelPraha (1 419 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 419 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (2.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 520 m)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 563 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2 km)