Souznění se koná na několika místech Moravskoslezského kraje v České republice. Mottem letošního ročníku festivalu je: „Vzdáleni v prostoru, blízcí v prožitcích“. Jde tedy o duchovní i osobní setkání tak, jak to dovoluje prevence šíření covid-19 v České republice.

Vícežánrový festival otevře nově už ve středu koncert ve Studiu I. v přímém přenosu Českého rozhlasu Ostrava a na YouTube. Ve čtvrtek bude adventní koncert v Rytířském sále Frýdeckého zámku ve Frýdku-Místku. V pátek proběhne festivalové dění opět ve Studiu I. v přímém přenosu Českého rozhlasu Ostrava a na YouTube. Součástí Souznění bude nově sobotní folkloristický program, v němž vystoupí koledníci se svátečně laděnými pásmy pro seniorské domy v Ostravě a Frýdku-Místku.

Festival, který je ojedinělou mezinárodní přehlídkou tohoto typu v ČR, ozdobí i umělecká řemesla (minimálně formou virtuálního trhu) a adventní galakoncert situovaný v neděli nově na Hukvaldech.

Koncerty se budou natáčet a vysílat on-line na YouTube a na vlnách Českého rozhlasu. Po zpracování bude sestřižený záznam prezentován v uvedených médiích a umístěn v originální verzi na webové stránky ke shlédnutí a poslechu pro široké spektrum publika.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce

20duben sobota 17:00

Cabaret

, Jungmannova 31 Divadlo

20duben sobota 18:00

Doktor Faust

, Na Maninách 32a Divadlo

20duben sobota 19:00