Sám sobě terapeutem | Webinář

Sám sobě terapeutem | Webinář

Adresa:

LIVE stream, online

Termín: 20.1.2020

20leden pondělí 18:00

Žánr: ostatní akce


Vyskočte ze spirály negativního myslení a rozbijte vzorce chování, které vás omezují! Trápíte se někdy zbytečným přívalům otázek, které zpochybňují váš život? Přehráváte si donekonečna v hlavě své chyby a přešlapy? Zasekli jste se někdy ve své hlavě a nedokážete se vrátit do stavu spokojenosti? Obáváte se, že vaše mizérie může přerůst až do úzkosti či deprese? Seznamte se s jednoduchou, ale účinnou metodou kognitivní restrukturalizace, která vám pomůže identifikovat nežádoucí vzorce myslení a změnit způsob fungování vaší mysli, abyste se zbavili břemena negativních zmínek o sobě. O tom, co dokážeme udělat sami pro sebe a jak si zlepšit kvalitu života, nám povypráví psychoterapeut Roman Pešek. 

Roman Pešek bude poutavě vyprávět o:
– kognitivní restrukturalizaci
– úzkostných a depresivních poruchách
– metodách a způsobech svépomoci
– metodě psaní terapeutických dopisů
– tom, jak se zbavit negativních myšlenek a vzorců chování
– identifikaci, ventilaci a zpracování emocí spojených s minulými stresujícími zážitky (často z dětství)

Mgr. Roman Pešek
je kognitivně-behaviorální terapeut, supervizor a lektor s dlouholetou praxí s individuální a skupinovou terapií klientů s úzkostnými a úzkostně-depresivními poruchami. Je také předsedou pracovní skupiny pro psychoterapii v sociálních službách při Asociaci poskytovatelů sociálních služeb České republiky. Je členem České asociace pro psychoterapii a České společnosti KBT. Je autorem anebo spoluautorem mnoha odborných a populárně-naučných publikací a článků. Má vlastní soukromou praxi a externě spolupracuje s pražskou Psychosomatickou klinikou.

 JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?
— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.
— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte. Pokud si vstupenku zakoupíte v den konání webináře, odkaz vám zašleme půl hodinu před jeho začátkem.
— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.

VÝHODY WEBINÁŘE:
— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.
— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.
— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.
— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.
— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce