LIVE stream - Vánoční zpívání z Rudolfina

Adresa:

LIVE stream

Termín: 21.12.2020

21prosinec pondělí 20:00

Žánr: koncertyvážná hudba vánoční zpívání live stream online

Umělci: Lada BočkováPetr NekoranecBoris Prýgl


Nenechte si ujít vánoční „livestreaming“ v podání vašich oblíbených interpretů. Zpívat zatím smíme pouze bez publika, ale pevně věříme, že si uděláte čas u svých počítačů a užijete si s námi líbezný vánoční koncert, který pro vás s láskou a radostí připravujeme.

Mezi účinkujícími budou sopranistky Simona Šaturová a Lada Bočková, mezzosopranistka Arnheidur Eiriksdóttir, tenorista Petr Nekoranec a barytonisté Lukáš Bařák a možná i Boris Prýgl. Pěvce doprovodí vynikající mladý klavírista Marek Kozák. Pro zlepšení nálady jsme pro vás vybrali krásné árie, operní scény a samozřejmě nebudou chybět ani koledy.

Vstupenky online od 1. 12. 2020 zde

Sledujte živý livestreaming, nebo si nás poslechněte o Vánocích! Koncert můžete shlédnout od 21. 12. 2020 do 31. 1. 2021. Vstupenky, zakoupený sledovací kód, můžete samozřejmě i darovat. Děkujeme předem za vaši podporu!

Basbarytonista Boris Prýgl patří k nejtalentovanějším mladým pěvcům. Student Vysoké školy múzických umění v Bratislavě ve třídě Petera Mikuláše má na svém kontě již několik vítězství v pěveckých soutěžích...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce