LIVE stream - Rozsvícení vánočního stromu online Kroměříž

LIVE stream - Rozsvícení vánočního stromu online Kroměříž

Adresa:

LIVE stream

Termín: 26.11.2020
Vstupné:

zdarma

26listopad čtvrtek 16:30

Žánr: ostatní akcerozsvícení vánočního stromu Vánoce Advent rodina děti folklor hudba zdarma vánoční výzdoba Kroměříž live stream online


Obrovský zářící vánoční strom… Dominanta Velkého náměstí, bez níž si adventní období a Vánoce v Kroměříži nikdo nedokáže představit.
O rozsvícení vánočního stromu nepřijdete. Jen bude mít jinou podobu.

Rozsvícení bude možné sledovat na facebookové události Rozsvícení vánočního stromu 2020, na facebooku Město Kroměříž - oficiální stránka, na webu města www.mesto-kromeriz.cz, na facebooku Domu kultury. Zůstaňte tedy doma a sledujte okamžik, kdy se rozzáří letošní strom na Velkém náměstí na svých počítačích, telefonech či jiných zařízeních.

Ulice Kroměříže kromě stromu rozzáří vánoční osvětlení, které bude stejné jako v minulých třech letech, kdy kromě historického centra světelné prvky zdobily i ulice na průtahu městem. Další, nová výzdoba by měla být k vidění při vánočních trzích na Velkém náměstí, které jsou pod názvem Šťastné a veselé plánovány na 11. až 22. prosince. Také konání a podoba vánočních trhů se bude odvíjet od aktuálně platných opatřeních proti epidemii koronaviru.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce