Nejslavnější české muzikály - 20 let Divadla Broadway

Nejslavnější české muzikály - 20 let Divadla Broadway

Adresa:

Praha 9, Ocelářská 460/2

Termín: 4.2.2023
Vstupné:

750 Kč - 2 990 Kč

4únor sobota 19:00

Žánr: koncertypop rock muzikál

Umělci: Michal DavidHelena VondráčkováBára BasikováVáclav NeckářMarian VojtkoDaniel HůlkaPetr KolářPetra JanůAlžbeta BartošováIlona CsákováAleš Háma


Vážení diváci, rádi bychom Vás informovali o novém termínu titulu „Koncert Nejslavnější české muzikály – 20 let Divadla Broadway“ v pražské O2 areně. Původně plánovaný termín 26. února 2022 se přesouvá na 4. února 2023.

„Mrzí nás, že musíme kvůli dopadu koronavirové pandemie narozeninový koncert k příležitosti 20. výročí Divadla Broadway v pražské O2 areně přesunout. Vzhledem k výčtu účinkujících hvězd, celkové výpravě a časově náročnému zkoušení jednotlivých vystoupení, jsme byli nuceni koncert Nejslavnější české muzikály odložit, abychom mohli divákům garantovat ten nejlepší zážitek. Děkujeme všem našim příznivcům za pochopení a těšíme se v náhradním termínu 4. února 2023,“ sdělil producent Oldřich Lichtenberg.

 Na koncertě vystoupí největší hvězdy českých muzikálů – Michal David, Helena Vondráčková, Bára Basiková, Václav Neckář, Marian Vojtko, Daniel Hůlka, Petr Kolář, Petra Janů, Alžbeta Bartošová, Ilona Csáková a mnoho dalších.

Slavnostním večerem provedou Aleš Háma a Kristina Kloubková. 

Muzikálový a operní zpěvák, původem ze Slovenska, držitel Ceny Thálie 2010 v kategorii Opereta, muzikál a jiný hudebně-dramatický žánr (role Barona Prášila ve stejnojmenném muzikálu), v současné době ve stálém angažmá...
Petr Kolář je český popový a rockový zpěvák a zkušený muzikálový herec. Za roli Athose v muzikálu Tři mušketýři byl nominován na prestižní cenu Thalie.
Petra Janů, vlastním jménem Jana Petrů je česká popová zpěvačka a herečka. Od roku 1972 vystupovala v Semaforu. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1978 skončila ve Zlatém...
Ilona Csáková je česká popová zpěvačka, která svojí kariéru odstartovala v roce 1987 působením v kapele Laura a její tygři, ve které vydržela až do roku 1992. Poté se vydala na svoji úspěšnou sólovou dráhu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nejslavnější české...

Wellness Hotel STEPPraha (415 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.2 km)

Žižkovská televizní věžPraha (3.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (4.7 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.7 km)