Dezinformace jsou stále větší součástí našich životů. Zaplňují veřejný prostor, ovlivňují naše chování, rozhodují volby. Byly tu s námi odjakživa a my jsme si toho jen nevšimli? Nebo čelíme něčemu novému, s čím si zatím nedokážeme poradit? Poradíme vám, jak žít v éře dezinformací a nepodlehnout jim. 

Usaďte se pohodlně do křesla a přivítejte i u sebe v obýváku zajímavé hosty z mediálního světa.

Debatovat budou:

  • Veronika Víchová (Evropské hodnoty)
  • Adriana Černá (Člověk v Tísni)
  • Jaroslav Spurný (Respekt)
  • Jonáš Syrovátka (Prague Security Studies Institute)
  • Moderuje: Ondřej Kundra – zástupce šéfredaktora Respektu. 

Specializuje se na působení cizích mocností na Česko a Evropu, zejména Ruska a Číny. Napsal životopis Medy Mládkové Můj úžasný život, Putinovi agenty o ruských tajných službách, společně s Tomášem Lindnerem Můj syn terorista o radikalizaci evropských konvertitů a knihu Vendulka o příběhu nejznámější fotografie Československého holocaustu. Za své investigativní články získal několik Novinářských cen a je nositelem ceny Ferdinanda Peroutky. 

Svoboda je především zodpovědnost. Oslavte s námi výročí sametové revoluce zrovna tak – ze svých domovů a sledováním streamů, které pro vás připravujeme. Protože díky společné solidaritě a zodpovědnosti každého z nás se posuneme k tomu, abychom si získanou svobodu udrželi, a hlavně abychom si ji naplno mohli užívat opravdu všichni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce