Festival středoevropského filmu 3KinoFest

Festival středoevropského filmu 3KinoFest

Adresa:

LIVE stream

Termín: 4.11.2020 15.11.2020
Vstupné:

75 Kč/projekce, 520 Kč/permanentka

4lis - 15lis celý den

Žánr: film festival evropský film online podzim přehlídka internet stream


To nejlepší z Polska, Slovenska, Maďarska a České republiky přináší každoročně soutěžní festival 3KinoFest. Letos proběhne online ve dnech 4. až 15. listopadu. Rozhovory mezi tvůrci a diváky budou probíhat ze dvou studií ve Varšavě a v Praze.

Sedmý ročník soutěžního filmového festivalu 3KinoFest měl původně proběhnout v pražských kinech Atlas a v Ústřední knihovně na Mariánském náměstí, což vzhledem k omezení není možné. Diváci o filmové zážitky nepřijdou, naopak si budou moc vychutnat filmy z bezpečí domova a během delšího času. Filmy budou online až do 15. 11. 2020.

Festival otevře premiéra filmu I Never Cry (Jak najdalej stąd), polského režiséra Piotra Domalewského. Za všechny další filmové novinky jmenujme například film Supernova (rež.: Bartosz Kruhlik), nebo příběh slavného jazzového pianisty IKAR. Legenda Mietka Kosza (rež.: Maciej Pieprzyca).

Festival celkem uvede přes 30 filmů z Polska, Maďarska, Slovenska a České republiky.

Všechny filmy budou postupně zpřístupňovány a zůstanou aktivní až do konce festivalu. Diváci se také mohou těšit na doprovodný program v rámci kterého proběhnou dva workshopy s názvem s legendou dabingu, režisérkou Miriam Chytilovou na téma překlady, dabing, titulky? Příjemným zpestřením bude také virtuální prohlídka výstavy filmového plakátu studentů ateliéru grafického designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE stream

Podobné akce