Sněhová královna je patrně nejznámější pohádkou H. Ch. Andersena. Autoři libreta, Jan a Alena Pixovi, převyprávěli příběh tak, aby se diváci zasmáli, pobavili a užili si krásné pohádkové atmosféry. Muzikál umocňuje působivá hudba známého skladatele Zdeňka Bartáka, ve skvělém aranžmá jeho syna Daniela. Divák opravdu nemá čas se nudit, děj má spád, náboj i napětí, jak vše dopadne.

Dvouhodinové představení dokážou jedním dechem sledovat i velcí i malí diváci. Texty písní napsala Kristýna Pixová, choreografie nastudovala Helena Peerová, závěrečnou choreografii souboje připravila choreografka Petra Parvoničová. Režie se ujal známý herec a režisér Lumír Olšovský.

Hlavním motivem je velká láska Gerdy a její dobrodružná cesta za vysvobozením milovaného Kaye. Na rozdíl od původní pohádky Gerda a Kay nejsou děti, ale mladí lidé, kteří mají před svatbou. Samotná Sněhová královna je rozporuplná osobnost – zápasí v ní dobro se zlem, a ty jsou v muzikálu ztělesněny dvěma postavami – ONA je zlo a ON dobro. 

Ivana Korolová je česká herečka a dabérka. Studuje posledním ročníkem obor hudebně-dramatický na Pražské konzervatoři. Hrála ve filmech Panic je nanic (2005) a Ať žijí rytíři! (2009), v seriálech a vystupovala v televizním...
Od roku 1999, kdy složil přijímací zkoušky na Pražskou konzervatoř obor klarinet, založil tří člennou rockovou skupinu „Nails“ (hřebíky), kde se prosadil jako skladatel autorských písní a textů. Skupina také hrála „Nirvana...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sněhová královna

Tyn Yard ResidencePraha (1 233 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 244 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 434 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 003 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 240 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 059 m)