Systemické konstelace

Systemické konstelace

Adresa:

Praha 1, Václavské náměstí

Termín: 24.10.2020
Vstupné:

400

24říjen sobota 10:00

Žánr: ostatní akce


SYSTEMICKÉ KONSTELACE - CELODENNÍ SEMINÁŘ

Nerodíme se do samoty. Všichni jsme součástí mnoha systémů: rodiny, partnerského vztahu, pracovního kolektivu, sportovního klubu, státu... Pomocí konstelací máme možnost podívat se na daný systém jako na celek, odhalit často skryté souvislosti, které ovlivňují naše emoce a reakce a způsobují konflikty. Konstelace nám umožňují získat nový pohled a najít nečekaná řešení.

SOBOTA 24.10.2020 10,00 – 19,00 hodin

Přihlášky zasílejte na níže uvedený e-mail: terapie@zitaprochazkova.cz

V přihlášce uveďte: Jméno a příjmení; telefonní číslo; datum akce, na kterou se hlásíte a krátkou zprávu, jestli si budete chtít postavit vlastní konstelaci, nebo jen prožít den s konstelacemi. 

Vaše místo bude potvrzeno po uhrazení poplatku v plné výši - za postavení konstelace 1 500 Kč  (při platbě do 19.10. zvýhodněná cena 1 400 Kč) - pro zástupce do rolí 500 Kč  (při platbě do 19.10. zvýhodněná cena  400 Kč)

Těší se na Vás lektorky:

TEREZA MARKOVOVÁ

Lektorka systemických konstelací, průvodkyně ženskými rituály, lektorka ženských kruhů, amatérská herečka a režisérka, organizátorka.

Mou vášní je pomáhat navracet lidem sílu, důstojnost a sebehodnotu, objevovat a rozvíjet jejich potenciál, léčit hluboká zranění a napomáhat odpuštění a uzdravení vztahů mezi ženami a muži tak, aby jejich vzájemná láska mohla v úctě vzkvétat a proudit.

ZITA PROCHÁZKOVÁ

Koučink, Mentoring, Systemická terapie, Trauma-treatment, Dialog s nevědomím, Konstelace traumatu, Systemické konstelace. Poskytuji konzultace v oblasti osobního rozvoje a motivačního poradenství orientovaného na práci s náročnými emočními zážitky. 

Pomůžu vám spojit, co má být spojeno, rozdělit, co má být rozděleno, a odstranit to, co je už přežité a nefunkční.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Systemické konstelace

Tyn Yard ResidencePraha (760 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (834 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (898 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (615 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (600 m)