Teribear 2020

Teribear 2020

Adresa:

Praha 5, Zborovská 49

Termín: 10.9.2020

10září čtvrtek 10:00

Žánr: sport


Hýbejte se s TERIBEAREM aneb Prima pohyb s medvědem – powered by ŠKODA Auto je virtuální obdobou tradiční sportovně charitativní akce TERIBEAR hýbe Prahou, která je určena všem, kdo chtějí pohybem pomoci znevýhodněným dětem.

Nový formát akce vznikl v reakci na letošní mimořádnou situaci poznamenanou pandemií COVID-19. Pro zachování a možnou realizaci happeningu se Nadace Terezy Maxové dětem s partnery rozhodla dát jeho myšlence novou podobu a uchovat tak možnost pomáhat společně pohybem. Akce bude zahájena 10. září 2020 v 10:10 hod a za každý zdolaný kilometr přispějí partneři 10 Kč na konkrétní příběh pomoci.

V roce 2020 TERIBEAR opustí jedno konkrétní místo a stane se virtuální a skutečně bezlimitní akcí. Díky nové technologické podobě happeningu Hýbejte se s TERIBEAREM se můžeme hýbat a pomáhat odkudkoliv – stačí si stáhnout běžeckou aplikaci STRAVA a registrovat se na webu www.teribear.cz do databáze účastníků. Všechny zdolané kilometry se po propojení přenesou do výsledkové listiny v podobně, známé z předchozích ročníků. I přes nový koncept, cíl akce zůstává stále stejný: pomáhat opuštěným dětem svým vlastním pohybem. Každý kilometr, který bude v rámci happeningu zdolán, promění partneři v 10 korunovou konkrétní pomoc. První den pomoci bude odstartován ve čtvrtek 10. září v 10:10 hodin.

Cílem akce je rozhýbat českou veřejnost a zapojit ji do hnutí dobré vůle. Připojit se můžou jednotlivci, rodiny nebo firmy. Nadace pamatovala i na školy, které se pravidelně v hojném počtu zapojovaly. Letos se mohou ve zjednodušeném modu opět přidat. Více o tom jak, naleznete na www.teribear.cz . Akce bude ukončena v momentě, kdy bude dosaženo předem dané částky pomoci, není tedy možné dopředu určit, kdy se to podaří.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

1čer - 2čercelý den

20dub - 21dubcelý den

Hokej s Patem a Matem

, Českomoravská 2420/15a Sport

29led - 17čercelý den

Kung Fu pro děti

, Křejpského 1501 Sport

Ubytování v okolí akce Teribear 2020

Restaurant a hotel NebozízekPraha (581 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (849 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (941 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (476 m)
Karlův most Karlův most Praha 1 (658 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (32 m)