MIMO Space | New Men´s Fashion Show

MIMO Space | New Men´s Fashion Show

Adresa:

Praha , LIVE stream

Termín: 2.10.2020
Vstupné:

zdarma

2říjen pátek 18:00

Žánr: výstavymodernídesign live stream


Virutální fashion show návrhářky Moniky Vaverové z ateliéru MIMO Space, kde 2.10. představí její novou epickou pánskou kolekci #BeTheHero.

NOVÁ NOSITELNÁ PÁNSKÁ FASHION od progresivní české módní tvůrkyně Moniky Vaverové pro ty, co mají koule!

Nenech si diktovat vzhled trendy, které se mění jak počasí. Udávej EPICKÝ styl s novou limitovanou kolekcí pro chlapy, kteří se nebojí mít vlastní styl. Unikátní autorská kolekce #BeTheHero v tobě probudí superhrdinu

Připoj se ZDARMA v pátek 2.10. 2020 na LIVE STREAM virtuální FASHION SHOW!

AKCI PŘESOUVÁME DO ONLINU. Vaše zdraví a bezpečí jsou pro nás priorita, a vzhledem k narůstajícím obavám Vlády ČR kvůli druhé vlně pandemie nechceme nic riskovat.

Česká progresivní návrhářka Monika Vaverová přináší nejnovější kolekci unikátní pánské módy #BeTheHero, která v chlapech probouzí jejich vnitřní superhrdiny. V kolekci odráží svou lásku k Japonsku, hrdinům a Sci-Fi. Promítá do ní na deset let zkušeností s tvorbou zakázkových kostýmů pro film (Netflix, HBO), umělce (Pyroterra, Aliatrix, Postrpoi) a reklamu (O2 Chytrá síť, herní veletrh GamesCom, hra World of Tanks, festival Let It Roll), kde jsou praktičnost, funkčnost a design hlavními parametry.

MIMO Space je český profesionální oděvní ateliér specializující se na STAGEWEAR, originální kostýmy pro umělce, kteří si zakládají na nezapomenutelné show. Zabývá se i reklamními a promo kostýmy včetně kostýmní supervize. Zaměřuje se také na výrobu a testování prototypů pro zakázkové klientské kolekce. Využívá moderní technologie (3D tisk, laser, LEDizace, virtuální realita) v klasickém procesu výroby a umí si poradit i s netradičními požadavky. Je známý pro vymýšlení nových technologických postupů a experimentování s netradičními materiály.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

Ubytování v okolí akce MIMO Space | New Men´s...

Tyn Yard ResidencePraha (760 metrů)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (834 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (898 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (615 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (600 m)