Den s Vigvamem

Den s Vigvamem

Adresa:

Praha 6, Tomanova 1028/1

Termín: 5.9.2020
Vstupné:

Dobrovolné

5září sobota 13:00

Žánr: ostatní akce


Den s Vigvamem je po roce opět tady! Kulturně-sportovní akce se zábavním programem pro děti a semináři pro dospělé proběhne jako každý rok na Ladronce. Tentokrát se setkáme v sobotu 5. září 2020 od 13:00 hodin.  

Na děti čeká indiánská stezka plná úkolů, nejrůznější stánky s aktivitami, dětský běh a letos také nově dětské pódium. Děti si u něj budou moct například zatančit při tanečním workshopu, zrelaxovat se při józe, podívat se na divadlo nebo si poslechnout předčítání knihy.

„Dospělácký program“ jsme tento rok rozšířili o panelové diskuze s odborníky a pozůstalými. Stejně jako minulý rok jsme připravili dva semináře – sebezkušenostní  Meditace o smrti a informační seminář Jak mluvit s dětmi o smrti.

Akce je určena všem, kteří se chtějí potkat, strávit spolu naplněný čas a současně je potěší, že můžou pomáhat. Vaše účast totiž podpoří děti, které zasáhla smrt blízkého člověka. 

Den s Vigvamem je jedinou akcí svého druhu, kde se v bezpečném prostoru můžete otevřeně ptát na vše, co vás ohledně ztráty blízkého trápí a zajímá.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den s Vigvamem

Villa St. TropezPraha (2.7 km)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (3 km)

The Golden Wheel HotelPraha (3.2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (3.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (3.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.6 km)