Letní venkovní kino - Praha Ďáblice

Letní venkovní kino - Praha Ďáblice

Adresa:

Praha 8, v amfiteátru KC Vlna

Termín: 9.7.2021

9červenec pátek 21:15

Žánr: filmletní kino kino pod širým nebem Praha


V amfiteátru KC Vlna se bude v létě opět promítat!

pátek 9. července od 21.15 hodin: Yesterday
Velmi neúspěšný písničkář Jack (Himesh Patel) chce pověsit kytaru na hřebík, protože ať dělá, co dělá, poslouchá ho jenom nejlepší kamarádka Ellie (Lily James). pak ho ale v důsledku chvilkového záhadného globálního zatmění porazí autobus. A to zcela změní
nejen jeho život, ale způsobí i jednu hudební katastrofu. (zdroj CinemArt)

pátek 30. července od 21.15 hodin: Big Lebowski
Nezaměstnaný povaleč a ochlasta Jeff Lebowski, který si říká Dude (v překladu Švihák), tráví veškerý čas při bowlingu. Ke svému překvapení je jednou napaden dvojicí gangsterů a zjišťuje, že do problémů ho dostal jeho multimilionářský jmenovec, který dluží spoustu peněz jistému pornoproducentovi. Dude se dostává do složitého soukolí událostí, jež sice nedávají příliš smysl, ale jsou mimořádně zábavné. (zdroj CinemArt)

pátek 13. srpna od 21.15 hodin: Bábovky nebo Přes prsty
příběhy hrdinů Bábovek nám ukážou, že některá setkání dokážou navěky změnit život. Všichni jsme totiž propojeni. Vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Všichni jsme součástí té nejsložitější sítě, která je utkána z emocí, mezi nimiž nechybí humor, ironie, bolest, napětí a pochopitelně i láska a vášeň.
Pokud ještě nebudou k dispozici vysílací práva, odvysíláme film Přes prsty, který se odehrává na beachvolejbalových hřištích, ale nejen na nich. (zdroj CinemArt)

pátek 3. září od 21.15 hodin: Dolittle
Doktor Dolittle byl tak výjimečný, že ho jmenovali osobním lékařem anglické královny Viktorie. Jenže to bývávalo. před pár lety ovdověl a od té doby samotaří v ústraní, za zdmi svého kdysi velkolepého sídla, obklopený smečkou zvířecích přátel, s nimiž si rozumí lépe než s lidmi. Jenže pak mu vpadne do života jeden drzý kluk, jenž si vzal do hlavy, že bude jeho učedníkem, a zároveň ho povolají ke královně, kterou sklátila smrtelně nebezpečná choroba. A protože lék proti téhle nemoci se nalézá pouze na mýty opředeném exotickém ostrově, musí se Dolittle vydat na velmi dobrodružnou plavbu do neznáma. (zdroj CinemArt) 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 8 Akce v MČ Praha 8

Podobné akce

29březen pátek 14:30

29březen pátek 18:30

29březen pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Letní venkovní kino -...

Wellness Hotel STEPPraha (4.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (5.7 km)

Vila LannaPraha (7.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7.4 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.9 km)