Přejít na stránky Ticketpro.cz

Pitbull: Planet Pit World Tour 2012

Adresa:

Praha 7, Za elektrárnou 419

Termín: 17.6.2012
Vstupné:

viz. níže

17červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektropop house zdarmafilm


Světoznámý rapper Pitbull (vlastním jménem Armando Christian Pérez), současná hudební senzace, dává do pohybu své současné světové turné s názvem Planet Pit World Tour ke svému nejnovějšímu albu, Planet Pit. Turné jej do České republiky zavane společně s několika speciálními hosty 17. června do Tipsport Arény.

Na Prahu v červnu zaútočí kubánsko-americký rapper Pitbull!

Světoznámý rapper Pitbull (vlastním jménem Armando Christian Pérez), současná hudební senzace, dává do pohybu své současné světové turné s názvem Planet Pit World Tour ke svému nejnovějšímu albu, Planet Pit. Turné jej do České republiky zavane společně s několika speciálními hosty 17. června do Tipsport Arény.

Pitbull zahraje všechny superhity, které ovládají taneční parket všech zemí světa: I know you want me, Hotel Room Service, Rain over me, či Hey Baby (Drop it on the floor), jistě zazní i singly kralující všem světovým hitparádám, jako Give Me Everything a International Love (feat. Chris Brown). Turné Planet Pit World Tour přivede k životu mnoho dalších hitovek z nového alba Pitbulla (2011), které podle oficiální zprávy, „spojuje Pitovy rapidně-ohnivé texty s milionovými, doslova miliardovými, beaty.”

Pitbull, připraven na velikou show, se nechal slyšet: “Bude to mimořádně nabitá jízda, která nám dá šanci ukázat celému světu, jak moc nás hudba může spojovat. A hlavně se budeme všichni skvěle bavit.”

Pitbullova hudební historie čítá úctyhodných šest alb a také bezpočet nominací Latin Billboard awards, ve kterých je jedním z nejnominovanějších umělců vůbec. Nedávno Latin Billboard awards vyhrál v kategorii “Latin Digital Download Artist of the Year” (2009). Mnoho jeho singlů se objevilo v nějakých filmech, např. singl Oye je ze soundtracku filmu Rychle a Zběsile 2. Často vystupuje s nejznámějšími hudebními esy, jako jsou Shakira, Enrique Iglesias, Swedish House Mafia, LMFAO, Usher, Jennifer Lopez, Chris Brown a mnoho, mnoho dalších.

Pitbull ukáže Praze svoji “Planetu Pit” 17. června v Tipsport Aréně (HC Sparta Praha, bývalá Tesla Aréna).

Ceny vstupenek:

Stání 990 Kč

Sezení 790 - 1.090 Kč

VIP JIH B: 1.090 Kč (Držitelé těchto vstupenek nebudou oprávněni využívat baru s občerstvením zdarma).

VIP JIH: 2.590 Kč (Držitelům těchto vstupenek bude k dispozici bar s občerstvením zdarma).

Tyto ceny zahrnují konečnou cenu vstupenek včetně poplatků, avšak nezahrnují případné bankovní či poštovní poplatky nutné k doručení vstupenek).

Fource Entertainment není zodopovědný za náhrady škod způsobené nakupováním vstupenek mimo oficiální sítě Ticketpro. Mějte se na pozoru před překupníky - kupujte vždy z ověřených zdrojů!

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

viz. níže

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pitbull: Planet Pit...

Výstaviště HolešovicePraha (847 metrů)

Vila LannaPraha (1 513 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.6 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.6 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.8 km)