Přejít na stránky Ticketpro.cz

Flight Club

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 21.4.2012
Vstupné:

190 Kč

21duben čtvrtek 01:00

Žánr: clubbingelektrodiscofestival house


Krásné letušky Vás v jednom z nejlepších pražských klubů uvedou na palubu letadla a spolu s piloty uletíte na křídlech te nejlepší taneční hudby, kterou současná scéna nabízí, vzdálenost více než 14.000 kilometrů během jediné nezapomenutelné noci.

FLIGHT CLUB

Vážení pasažéři,

prosíme, připoutejte se!

Na tento let napříč hudebními kontinenty jen tak nezapomenete.

Je tady Flight Club v SaSazu!

Krásné letušky Vás v jednom z nejlepších pražských klubů uvedou na palubu letadla a spolu s piloty uletíte na křídlech te nejlepší taneční hudby, kterou současná scéna nabízí, vzdálenost více než 14.000 kilometrů během jediné nezapomenutelné noci. Ani na chvíli přitom neopustíte pohodlí jednoho z nejlepších klubů v Česku. Barmani a barmanky se převtělí do stewardů a stewardek, unikátní maping promění SaSaZu v letadlo a za asistence nádherných tanečnic si užijete jedinečnou show, zvuk a vizuální kouzla. Startuje se z Ibizy, následuje mezipřistání ve městě, které nikdy nespí, přivítá Vás New York. Cílovou destinací je pak exotické a pulzující Rio De Janeiro. Letem napříč třemi hudebními styly vás provedou tito piloti: DJ Rodrigo Ardilha, DJ Gina Star a DJ Brian.

DJ RODRIGO ARDILHA - Jeden z nejlepších brazilských DJs současnosti. Pravidelně ho můžete vidět na line upu velkých parties vedle takových DJs, jakými jsou Tiesto, Steve Angello, Axwell, Kaskade nebo Erick Morillo. Rodrigovi sety jsou vždy unikátním zážitkem a díky jeho citu pro hudbu a skvělé technice si každý může užít to nejlepší z house music.

DJ GINA STAR - Mladá, krásná a talentovaná američanka, která se s první nahrávkou prosadila do top10 na Beatportu. Zaujala i takové DJs, jakými jsou Guetta nebo Tiesto. Ve spojených státech si rychle vydobyla jméno a a například v Los Angeles hrála v nejvyhlášenějších VIP klubech.

DJ BRIAN - Producent, remixér a jeden z nejúspěšnějších českých djs.Hrál ve více než 25 zemích světa, z toho dvě sezony hrál v nejlepších klubech Amnesia a Space na Ibize. V létě 2010 hrál jako jediný český DJ na hlavní stagi 2 největších festivalů Pleasure Island (10000 lidí) a Mácháč (12000 lidí) vedle hvězd jako Paul van Dyk, Axwell, Marco V, Marcus Schulz, Tocadisco.

Od země se odpoutáváme ve 21:00, očekávají se velké turbulence a vzdušné víry. Nechte se jimi pohltit a vystartujte vstříc nezapomenutelnému zážitku. Rozmazlíme Vás dovozem i odvozem do SaSazu! Přijďte a staňte se členy Flight Clubu, rádi Vás přivítáme na palubě…

Web: www.redbull.cz/flightclub

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.
190 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Flight Club

Výstaviště HolešovicePraha (1 240 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 997 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (2 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 896 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (2.1 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)