Dinosauří VR

Dinosauří VR

Adresa:

Tuchoměřice, Ke Kopanině 421

Termín: 24.7.2020 24.7.2021
Vstupné:

450

24čvc - 24čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Dinosauři VR zvou na největší virtuální realitu v Evropě do POP Airport u pražského letiště Nasadit na záda batoh s počítačem, virtuální brýle na oči-během vteřiny se vydat o 80 milionů let zpět do minulosti a poprvé v životě se tváří v tvář setkat s největšími giganty, kteří kdy chodili po naší planetě. Cítit otřesy země, když kolem prochází některý z Ankylosaurů, Triceratopsů a Pteranodonů a zažít až příliš blízké setkání s obřím Tyranosaurem Rexem.

Na kluzáku se proletět krajinou druhohor, třeba i nad sopkou a pořídit si selfie s některým z dinosaurů nebo objevit zcela nový druh, o kterém ani vědci přesně neví, jak vypadá. To vše umožní speciální virtuální realita Dinosauři VR, kterou pro nově vznikající muzeum Dinosauria Museum Prague navrhlo české vývojářské studio DIVR Labs. Interaktivní hra tak přináší zcela nový zážitek kombinující nejnovější dimenze virtuální reality s pohybem ve skutečném světě. Trvá 25 minut a odehrává se v herní aréně o rozloze 200 metrů čtverečních, což umožní hráčům opravdovou volnost pohybu. Hra je určena pro všechny od 8 let věku, zúčastnit se může i skupina o 4 hráčích najednou. Hra virtuální reality Dinosauři VR nabídne hráčům nečekaný vhled do džungle z období druhohor, skrz kterou se prochází. Umožní jim detailně si prohlédnout ráz tehdejší krajiny a na vlastní oči a možná i kůži zažít již vymizelý svět společně s jeho obyvateli. Procházka džunglí ovšem není jen obyčejnou procházkou.

Každý hráč má za úkol objevit stopy legendárního dinosaura a přijít na kloub jeho původní podobě, kterou se i vědci marně snaží celá desetiletí bez úspěchu odhalit. Podaří se to některému z hráčů, který během své cesty nasbírá potřebné množství indicií a odhalí tak celou identitu tohoto zatím tajného dinosaura? To mohou zájemci zjistit od 24. července, kdy se otevírá dinosauří virtuální realita jako první fáze nového interaktivního prostoru v pražském outletovém centru Premium Outlet Prague Airport.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dinosauří VR

Villa St. TropezPraha (5.5 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (6.8 km)

Vila LannaPraha (9.4 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (9.4 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (9.4 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (10.4 km)