Amco - Prague Kemp Letňany

Amco - Prague Kemp Letňany

Adresa:

Praha 9, Beranových 667

Termín: 21.8.2020
Vstupné:

240 Kč – 700 Kč

21srpen pátek 19:00

Žánr: koncertyRap Hip-HopPrague Kemp Letňany


Vážené zákaznice, vážení zákazníci, Pořadatel, ABF, a.s., nás informoval o změně termínu koncertu Amco. Z důvodu nemoci (laryngitida) interpreta jsme nuceni přesunout AMCO show v Prague Kemp Letňany z původního termínu 8.8.2020 na nový termín 21.8.2020. Situace nás velmi mrzí, ale věříme, že si koncert užijeme o dva týdny později. Platnost všech lístků zůstává a prodej nadále pokračuje.

Marek Lazarovski, známý jako AMCO, je český pětadvacetiletý rapper a zpěvák, který začínal jako kytarista v několika kapelových projektech rock-funkového žánru, a to už od svých dvanácti let. Jako zpěvák a rapper o sobě dal poprvé vědět v roce 2014 singlem Bubble Sh*t, rok na to vydal EP Almost Mo, z kterého jsou songy jako Lásku dáš, lásku dostaneš a Nikdo nezkazí náš den. Jeho doposud nejúspěšnějším singlem je Zombie, který má na YouTube více než tři miliony zhlédnutí.

Když český zpěvák Amco v polovině února představil na TikToku novou píseň Originál, začala se okamžitě lavinově šířit internetem. Vznikly tisíce videí, kde fanoušci tančí a napodobují zpěv (tzv. lip sync). Amco píseň věnoval všem ženám, jejich kráse a jedinečnosti.

Na konci května vydal nové CD Vítej Doma jehož součástí je, jak singl Originál, tak i song „V hlavě mám brouky“. Klip tohoto songu  byl po uvedení několik dní jedničkou v trendech na YT a song je opět hitem TikToku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 9 Akce v MČ Praha 9

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Amco - Prague Kemp...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)