Svatební Expo 2021

Svatební Expo 2021

Adresa:

Praha 6, Koulova 1501/15

Termín: 29.1.2021 30.1.2021
Vstupné:

od 100 Kč

29led - 30led celý den

Žánr: výstavyveletrhSvatební Exposvatba


Nejexkluzivnější svatební veletrh v České republice, se zaměřením nejen na snoubence z Prahy a okolí, ale z celé ČR a také ze zahraničí. První ročník proběhl v listopadu 2011. Elegantní akce v prostorách luxusního hotelu klade důraz na obřadní místa a svatební hostiny, svatební šaty, květiny, prsteny, dorty, svatební foto a video, ochutnávky vín a další.

Již při vstupu dostanete zdarma Svatební Expo Magazín, plný článků, užitečných rad a tipů, včetně profilů a kontaktů na jednotlivé vystavovatele a plánek celého veletrhu s jeho programem. Slečny na welcome desku vás mile přivítají, vysvětlí a ukáží vám, jak se zorientovat v pláncích, abyste prošli celým veletrhem a nic vám neuniklo. 

U vstupu se také můžete zdarma zapojit do tomboly s hromadou skvělých cen od našich vystavovatelů. Návštěvu si také můžete maximálně užít například se skleničkou vína od našich vinařů, s úžasným koktejlem, který vám namíchají profesionální barmani či vynikající kávou z mobilní kavárny, doplněné ochutnávkou jídla od cateringových firem a cukrářů. Neváhejte dorazit i s vašimi dětmi! Svatební Expo je vhodné i pro ty nejmenší návštěvníky, a to díky úžasnému dětskému koutku.

Nenechte si ujít tuto velkolepou akci a příležitost získat inspiraci, a zároveň využít mimořádné slevy od vystavovatelů.

Pořadatelem a organizátorem veletrhu je svatební agentura PragueWeddings.com, s tradicí více než 22 let na trhu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Svatební Expo 2021

Vila LannaPraha (1 251 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (2.3 km)

Výstaviště HolešovicePraha (2.8 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (2.1 km)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (2.2 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (3.3 km)